En iyi lens markası sizce hangisi?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Merhabalar lens kullananlardan bilgi alışverişi yapmak istiyorum hangi lens markasını kullanıyorsunuz memnunmusunuz tavsiye edermisiniz?
Ayrıca solüsyon hangisini önerirsiniz ?
Kullananlar deneyimlerini anlatırsa sevinirim.

Son düzenleme:
Numaralı lens kullandığım için doktor tavsiyesi ile başlamıştım ve Bausch&Lomb dışında başka marka kullanmadım.

Bausch&Lomb PureVision 2 HD ve solüsyon olarak da Biotrue kullanıyorum.

Önemli olan gözün lensi kabul etmesi ve gözde alerji yapmamasıdır. Doktorlar uygun lensi önce gözde dener ve en rahat ettiğiniz lensi önerirler. Her lens herkese uymaz, o yüzden doktor karar vermelidir.

Kişilerin doktora danışmadan yaptığı kozmetik lens alışverişleri çoğu zaman göze zarar vermekle sonuçlanıyor.

çok kullanmayı göz kuruluğu yapıyor
gözlük en iyisi.

Yıllardır şeffaf numaralı lens kullanıyorum kafama göre ,birkaçkerede renkli kullandım.
Takarken yırtılan bozulan küfür ettiğim çok lens oldu.
En iyisini bulamadım hâlâ.
YOK.

Oasys kullanıyorum uzun süredir. Solüsyon da biotrue idi sanırım.
4.75 be hey gidi miyop.

Numaralı lens kullandığım için doktor tavsiyesi ile başlamıştım ve Bausch&Lomb dışında başka marka kullanmadım.

Bausch&Lomb PureVision 2 HD ve solüsyon olarak da Biotrue kullanıyorum.

Önemli olan gözün lensi kabul etmesi ve gözde alerji yapmamasıdır. Doktorlar uygun lensi önce gözde dener ve en rahat ettiğiniz lensi önerirler. Her lens herkese uymaz, o yüzden doktor karar vermelidir.

Kişilerin doktora danışmadan yaptığı kozmetik lens alışverişleri çoğu zaman göze zarar vermekle sonuçlanıyor.

maalesef şimdi öyle deneme filan yapmıyorlar yasaklanmış hijyen açısından o bakımdan en iyisini almaya çalışıyoruz bazen o da hüsran olabiliyor dediğiniz gibi uymuyor göze.

Ayrıca Biofinty i cok öneririm sizlere biofinty nin multifocal yani çift odaklı lens i de gayet başarılı hem yakın hem uzak görmede yardımcı olur

Siz Bayanlar zaten en çok magazada sizler beni yoruyorsunuz gözlük yazılmış receteye lens istiyor lens reçetesi olmadan veremem diyorum ısrar ediyor lensi veriyorum diyor ki ee bu gözlük recetesi numarası lens numarası farklı olmasın mı diyor :)

güneş gözlügüne numaralı cam taktır o zaman en mantıklısı bu olur senin için evde de lens kullanırsın.

@yoSun

Geri