VERA
Altın Üye
ben çok seçici bir insanım gerçekten, nerede hayatıma uymayan biri varsa gider seçerim…….
O bende de var ,üzulmeyiniz ,s
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben çok seçici bir insanım gerçekten, nerede hayatıma uymayan biri varsa gider seçerim…….
Kıyamammm..neyiniz var kuzumm sjxndj (terazi sinsi gülüşü )iyi kalbimi kırmayınız…
zaten darmadağın Yarmagül Hanım.
neyse izabelya söyleyen fevziyi izleyip sırıtayım..O bende de var ,üzulmeyiniz ,s
( karşı taraf bilmiyordur ki Yay burcu bir şeye üzülür ama 2 saniye falan )Kıyamammm..neyiniz var kuzumm sjxndj (terazi sinsi gülüşü )
Ayy yay burcu kafasına tokadan başka bir şeyyy takmaz ki biliyorummsjxnsj dengesiz olmak çok zor bir şey yayın umursamazlığı terazinin dengesizliği çarpmış xd( karşı taraf bilmiyordur ki Yay burcu bir şeye üzülür ama 2 saniye falan )
yaa..
duygu karmaşası yaşıyorum işte…
yok ya siz öyle sanın, ben içimde bitiremediğm şeyler için çok üzülüyorum mesela…Ayy yay burcu kafasına tokadan başka bir şeyyy takmaz ki biliyorummsjxnsj dengesiz olmak çok zor bir şey yayın umursamazlığı terazinin dengesizliği çarpmış xd
Aman içten içe yiyosunuz kendiniziiiii dışarıya muhteşem görünelim umursamaz laylaylom kudursunlarrrr diyeeyok ya siz öyle sanın, ben içimde bitiremediğm şeyler için çok üzülüyorum mesela…
herkes bizi duygusuz pezemenk sanıyor ama hiiiç öyle değiliz
bak bu çok doğru bir tespit, seni tebrik ediyorum Yarmagül Hanım hahshshahshshahshdAman içten içe yiyosunuz kendiniziiiii dışarıya muhteşem görünelim umursamaz laylaylom kudursunlarrrr diyee![]()
sen teraziydin değil mi?ajsnxjs sinir bozucu
evettttsen teraziydin değil mi?
ikizler kadını çekilmez……evetttt
seviyorum yaaa
Terazi olmasaydım ikizler olmak isterdim sjsxd
çok mu çektinnnikizler kadını çekilmez……
ben değil de bir arkadaş hshshshshshahshahahshahshdjsçok mu çektinnn
hıhı doruuuuuuu xdben değil de bir arkadaş hshshshshshahshahahshahshdjs