En iyi fotoğraf makinesi hangisi

Konu sahibi son olarak 2608 gün önce görüldü
Fotoğraf makinesi için önerileri olan var mı :dusun:

Yarı profesyonel,profesyonel,dijital hangisinden almayı düşünüyorsun canım Derya

Compact mı alacaksın? profesyonel mi? bir de bunun için ne kadar bütçe ayırdın onu söylersen yardımcı olabilirim

profesyonel bir şey düşünmüyorum aslında ne düşündüğümü bende bilmiyorum :D en fazla 1500 1700 arası olabilir fiyat olarak. Marka konusunda da kararsızım :T:

profesyonel bir şey düşünmüyorum aslında ne düşündüğümü bende bilmiyorum :D en fazla 1500 1700 arası olabilir fiyat olarak. Marka konusunda da kararsızım :T:

O paralara profesyonel alırsın
profesyonel istemiyorsan, canon power shot SX50 modeli var 1000 TL civarında.
Sınıfının en iyisi diyebilirim.

Karar vermende yarımdıcı olacaksa, bu işi hobi olarak düşünüyorsan, canon 650D iyidir, çekim tekniklerini öğrenerek daha zevkli oluyor ha dersen ki gezdiğim yerleri çekeyim, hoşuma giden bişyleri çekeyim, anı fotoğrafları çekeyim, o zaman benim sana önerdiğimi al

Karar vermende yarımdıcı olacaksa, bu işi hobi olarak düşünüyorsan, canon 650D iyidir, çekim tekniklerini öğrenerek daha zevkli oluyor ha dersen ki gezdiğim yerleri çekeyim, hoşuma giden bişyleri çekeyim, anı fotoğrafları çekeyim, o zaman benim sana önerdiğimi al

Teşekkür ederim önerilerini dikkate alıcam :cici:

Derya 600D'ye baktığını gördüm. O makine bende var, ben tavsiye ederim, pişman etmez.

Geri