En iyi bronzlaştırıcı krem hangisi?

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Garnier krem ve yağları gayet başarılı.

4kZqNG.jpg

Bronz olsam ne faydası var ki? Denize gidiş geliş saatlerim: 08:00 10:00. Bu saatler arasında güneş yakıcı değil zaten.

Maria puder en tatilci olarak bu konuya nasıl yorum yapmazsın :hih:

Ben garnier kullanıyorum wiltord un eklediginin 30 faktör olanı 2 çeşit biri bronzlastirici diğeri koruma ve nemlendirme sütü. Çok beyaz degilseniz buğday tenli biri iseniz misal kızartmadan karartiyor. Çok memnunum 2 yıldır kullanıyorum ve fiyatı da kesinlikle çok uygun.

Diğer alternatif için ise. Hindistan cevizi ve kakao yağı karışımı . Bunu karistirirsaniz yine çok güzel bronzlastirici olur geçen yaz yapmıştım ve cok güzel bronzlastirici etkisini gördüm :ask

Ben garnier kullanıyorum wiltord un eklediginin 30 faktör olanı 2 çeşit biri bronzlastirici diğeri koruma ve nemlendirme sütü. Çok beyaz degilseniz buğday tenli biri iseniz misal kızartmadan karartiyor. Çok memnunum 2 yıldır kullanıyorum ve fiyatı da kesinlikle çok uygun.

Diğer alternatif için ise. Hindistan cevizi ve kakao yağı karışımı . Bunu karistirirsaniz yine çok güzel bronzlastirici olur geçen yaz yapmıştım ve cok güzel bronzlastirici etkisini gördüm :ask

senin kreme ihtiyacın yok bebeğim, gel iki dakika öpüşelim

Arkadaslar eda Taşpınar in bronzlastiricisi cok iyi diyorlar deniyciim sizin için.

Kakao kadar etkili mi merak içindeyim

Geri