En İyi Boya Hangisidir? En Kaliteli Duvar Boyası Hangisidir?

Konu sahibi son olarak 576 gün önce görüldü
Evi boyamaya karar verdik boya seçemiyoruz arkadaş var mı güzel dediğiniz boyalar acaba ayrıca böyle pastel açık tonlardan boya önerileri de alabilirim:hi:
Şimdiki boyamız kum beji ama beyaz katılmıştı :p

alçılı iç cepheye silikonlu boya yapılır :cici:
caparol marka alpinasilan silikonlu ve silinebilir boya kullanmalısınız :hello:

Renk seçenekleri de iyidir umarım, not aldım yarın bu marka boyalara bakalım:tatlı:

Renk seçenekleri de iyidir umarım, not aldım yarın bu marka boyalara bakalım:tatlı:

renk kartelalarına internet sitesinden ulaşabilirsiniz. ben sana seçenekleri yazayım ona göre bakarsın :p

alpinasilan - ipeksi mat su bazlı silikonlu silinebilir
alpina max - silikonlu mat
alpina tek - silikonlu yarı mat
alpinaplus - su bazlı plastik (alçısız cepheye plastik boya uygulanır)

eğer duvarlar çok kirliyse astar da uygulanmalı :hi:

renk kartelalarına internet sitesinden ulaşabilirsiniz. ben sana seçenekleri yazayım ona göre bakarsın :p

alpinasilan - ipeksi mat su bazlı silikonlu silinebilir
alpina max - silikonlu mat
alpina tek - silikonlu yarı mat
alpinaplus - su bazlı plastik (alçısız cepheye plastik boya uygulanır)

eğer duvarlar çok kirliyse astar da uygulanmalı :hi:

Araştırdım araştırdım birkaç renkte var kafamızda yarın gidip seçeceğiz renkler netteki gibi olursa bakalım:p
Astara gerek yok :benmi:

bizim ev de kum beji sim katılmış içine ama silindiğinde her lekenin çıktığını söyleyemem ...marşal

SM-G313HY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende şayet boya yerine duvar kağıdı öneririm.

Boyamızı seçtik aldık bile en çok beğenilen boyanın caparol marka alpinasilan boya olduğunu öğrendik ayrıca renk olarakta marshallın damlasakızını seçtik o boyanın renginde karıştırıp verdiler.Renk aydınlık ve hoş oldu başta beyaz olur dedik ama yok hafif kremsi :rolleyes:

Deniz manzaralı bir eve taşınıp herşeyi ellerimle yapmak istedim , ve öyle yaptım boyasından raflarına kadar :) fiyat - kalite grafiğine bakarsak eğer en iyisi Polisan - Elegance serisi boyalardır.
( iç mimarım - inşaat sektöründeyim )

Duvar eskiyse ucuz boya daha iyi oluyor.

Geri