ne
Elmas Üye
Ben Azraili bekliyorum ama sen arada düşünme uygula lütfen olur mu ?Arada düşünüyorum ölümü, peki sen?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben Azraili bekliyorum ama sen arada düşünme uygula lütfen olur mu ?Arada düşünüyorum ölümü, peki sen?
Hayırlı cumalar bu arada, bakarızBen Azraili bekliyorum ama sen arada düşünme uygula lütfen olur mu ?
İyi bir gözlemci olur da seçimlerini bilinçli yapmaya çalışırsan, yanılma oranın da düşer ancak yine de risk her zaman vardır. Kaza yapacağız diye araba sürmemek gibi bir şey oluyor senin anlattıkların ve olasılıklar üzerinden, insanları yargılamak ve şüphe duymak doğru değildir.Güvenip güvenmemek sana kalmış ama Asla yapmaz dersen orda yanılırsın. Büyük yıkımlar yaşamamak için dikkat etmen yeterli. Elbette diğer insanların yaptıgını hayatımızdakilere ödetemeyiz ama ne derler babam olsa güvenmem daha ne deyim yahu![]()
Senaryo mu ?İyi bir gözlemci olur da seçimlerini bilinçli yapmaya çalışırsan, yanılma oranın da düşer ancak yine de risk her zaman vardır. Kaza yapacağız diye araba sürmemek gibi bir şey oluyor senin anlattıkların ve olasılıklar üzerinden, insanları yargılamak ve şüphe duymak doğru değildir.
Erkek arkadaşlarımın bazıları evli ve zaman zaman bir araya gelip sohbetler ediyoruz ve her zaman eşleri, sevgilileri yanımızda olmuyor. Ben de yalnız olabiliyorum ve ne var bunda hiç anlamadım. Niye karşı cinsiyetten iki kişi bir araya gelince böyle garip senaryolar üretiliyor ki?
Kendim üzerinden örnek veriyorum ki tecrübemi de paylaşmış olayım.Senaryo mu ?)))
Ben senin moralini daha fazla bozmak istemiyorum. Zaten sana özel yorumlar yapmadım mutlu ol her daim.![]()
Kendim üzerinden örnek veriyorum ki tecrübemi de paylaşmış olayım.
Dünya'da her çeşit insan var fakat bu kadar korku, şüphe ile hayat cehennem olur.
Sen de mutlu ol ancak öncelikle bu ön yargıları çıkart aklından ve bu temkinli olmak falan değil, doğrudan şüphe etmektir ve kimse kendinden şüphe eden birisini sevemez.
Güvenmiyorsam uzak dururum, niye ona da kendime de işkence edeyim ki?)))))
3 gün Müge yi 2 gün haberleri takip et. Başkada bişey demiyorum. Bu devirde önyargının alasını olurum ne cehennemi? En büyük cehennem kayıtsız şartsız birine güvenip dayanmaktır. Bende size şaşıyorum nasıl bu kadar birine körü körüne güvenebilirsiniz.? Ne cesaret ile ? İstisnalar bile daha neler dedirtirken siz hayırdır ya.?
Şüphe ayrı bişey ben sadece tamamen teslim olmak (hayat anlamında onu merkeze koymak) ve gözü kapalı inanmaktan bahsediyorum. Ama ayrıca her insana karşı bir konuda güvenmek zorunda kalırsam acaba diye bir geçiririm aklımdan. Ama asla yapmaz bu demem çünkü insanlar zaman zaman yaratılışları gereği bazı olgulara eğilim gösterirler farklılık ve çeşitlilik gibi. Aslında bu insanın çok elinde olan bişey de değildir insanların zaafları vardır ve bazen çok dürüst ve ahlaklıda olsalar dayanamaz o zaafı yaşarlar. Ben sizin hayatınız dan örnek vermediğim halde siz benim hayatıma yorumladınız şimdi soruyorum kim önyargılı ?Güvenmiyorsam uzak dururum, niye ona da kendime de işkence edeyim ki?
Müge Anlı izlemiyorum ve oradaki yaşam kesitlerine bakıp da tüm toplumu öyle kabul edemeyiz.
Bir insan aldatacaksa her koşulda yolunu bulur ve şüphe edince engel olamıyorsun. Yaparsa da yoluna gidersin olur biter.
Sanırım bir iletişim sorunu yaşıyoruz ve seni tanımıyorum ki hayatını yorumlayayım. Örnek verdim, benzetme yaptım v.s.Şüphe ayrı bişey ben sadece tamamen teslim olmak (hayat anlamında onu merkeze koymak) ve gözü kapalı inanmaktan bahsediyorum. Ama ayrıca her insana karşı bir konuda güvenmek zorunda kalırsam acaba diye bir geçiririm aklımdan. Ama asla yapmaz bu demem çünkü insanlar zaman zaman yaratılışları gereği bazı olgulara eğilim gösterirler farklılık ve çeşitlilik gibi. Aslında bu insanın çok elinde olan bişey de değildir insanların zaafları vardır ve bazen çok dürüst ve ahlaklıda olsalar dayanamaz o zaafı yaşarlar. Ben sizin hayatınız dan örnek vermediğim halde siz benim hayatıma yorumladınız şimdi soruyorum kim önyargılı ?
Neden şöyle düşünmediniz insanların kalkanları vardır ve bunu kullanırlar bu bir tercihtir. Benim söylediğim söylemin gerçekliği daha fazla ama siz iyimser davranıyorsunuz demek istiyorum.
Etrafta güvensiz bir asalak gibi değil aksine kendine güvenen ve her akıllı insanın yapması gereken gibi mesafeli ve daha sağlam yaklaşıyorum ve bunu seviyorum. Çünkü beni iyi hissettiriyor.
anlamıyor itO senin YENGEN YENGEN...