En iyi arkadaşınız can dostunuz sevgilinizi beğenmezse?

Konu sahibi son olarak 2731 gün önce görüldü

Merhaba arkadaşlar ;

Diyelim ki arkadaşınız , sevgilinizi sevmiyor ve beğenmiyor onun hakkında birşeyler söylüyor.

Ne yaparsınız ? Onun dediklerine mi inanirsiniz yada sevgiliniz mi tercih edersiniz?

Beğenmemeyi boşver
Bu devirde arkadaşlarının dostlarının sevgililerine yavşayan kızlar/erkekler var
Olay budur ki toplum içinde karakter abidesi şeklinde gezerler.

Hemen kız arkadaşımı terk ederim ..

Şaka la şaka , 40 yılın başı kız bulmuşum onuda dostum beğenmiyor çeker vururum arkadaş felan dinlemem :D

Önerilerini göz ardı etmem fakat bu konuda secici oldugum icin yanilmadigimdan eminimdir.

Zamanında başıma geldi.Ama arkadaşıma can dostuma inat ben bu kızı seviyorum dedim.O bana ben seni tanıyorum sen yapamazsın bu kızla ne kendini ne de bu kızı üz dedi ama dinlemedim sevebilirim seviyorum dedim.Ama dostum haklı çıktı bazen bazen olurki insanlar dışardan daha iyi görebilirler bazı şeyleri onları dinlemek lazım bu dostunuzsa tabi ilahimorluk

En yakın arkadaşımın sevgilimi beğenmesini tabiki isterim. Yakın arkadaşım sonucta, kardeş diyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum o yüzden. En yakın arkadaşım begenmediyse vardır bi bildiği. Ama bi yandanda sevgilim. Ne yapacağımı bilmiyorum yani.

Ona mı alıyorum kendime alıyorum ben onane. :D

Tipik olarak zaten beğenmesine gerek yok, huy olarak neyini beğenmiyorsa sebebini de sorarım.

Can arkim yok no prob. Olsa bile sey etmem cok, can dediklerimi gordum neler ettiler.

Geri