En iyi araba markası

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Motorlu Taşıtlar (Arşiv)
Kimi çevrelere göre en iyi en üstün araba markaları "Audi, Bmw, Mercedes, Opel..." gibi markalardır.
Bana kalırsa ben tanımadım Bugatti Veyron'dan daha güzelini. :p

DXJ04O.jpg

Peki, sizce en iyi araba markası nedir?

her parçası özenli ellerce hazırlanıyor bu arabanın fabrikasyonu yok en özelide bu araba diyebilirim Bugatti en iyisi bir araba olarak bakarsak:)

En iyi araba kendi kullandığın arabadır

Dünyada ilk etapta insan güvenliği öncelikli olarak üretilen araba. Bu amana kadar Volvo ile ağır kaza yapmış hiç bir insanın ölmemesi aracın ne kadar kaliteli ve güvenli olduğunu kanıtlıyor. Özellikle son çıkardıkları seriler ile Mercedes kadar olmasa da Audi veya bmw leri solladılar

Dünyada ilk etapta insan güvenliği öncelikli olarak üretilen araba. Bu amana kadar Volvo ile ağır kaza yapmış hiç bir insanın ölmemesi aracın ne kadar kaliteli ve güvenli olduğunu kanıtlıyor. Özellikle son çıkardıkları seriler ile Mercedes kadar olmasa da Audi veya bmw leri solladılar

Kendi kendine park edebilme özelliği vardı değil mi? Aslında tam bana gore:D

Ww-Bmw-Audi kullandım diğer markalara binmedim ama bu 3'ü arasından audi diyebilirim araba resmen altınızdan kayıyor motor sesi denilen şeyi içeriden duymanın mümkünatı yok sanırım bu iştede en iyi markaları Almanlar yapıyor..

konuyu açanda dünyanın en hızlı ve en pahalı arabasını seçenek gostermıs komık :D

gonlum hep bmw der ki 1 seneye kalmaz almayı planlıyorum.

wolswagen'de guzeldir sccirocco serisi (:

Saglamlikta Volvoyu tek gecerim
ama sevdiklerim bmw and mazda :d

Geri