En iyi Antidepresan hangisidir?

Konu sahibi son olarak 2610 gün önce görüldü
En etkili Antidepresan hangisidir, En iyi Antidepresan ilaç hangisidir

En iyi prozac diye duydum ama bunyeye gore degisebilir diye dusunuyorum en iyisi olarak.

En iyisi diye bir şey olduğunu sanmıyorum.
Prozac ve aripayı bir arada kullanıyorum, bana iyi geliyor. Ama depresyonu ileri boyutta yaşayanlara ya da küçük bunalımlar yaşayan insanlara bu ilaçlar iyi gelecek diye bir şey yoktur.

Kafasını seviyorum.

Biraz turlamak müzik dinlemek sevdiğin güvenilir insanlarla laflamak ..

Kişiye göre değişir bu dozlar. Antideprasanlar uzun süre kullanildiğında unutkanlik yapar.
Cymbalta 60 mg.lustral 50 mg. Siz genede doktorsuz yeltenip kafaniza göre almayın.

Birinin sizi sevmesi , vaktlerinizin içeriğini eğlenceli aktivitelerle doldurmak sizi antidepresandan daha fazla mutlu edecektir.

her sınırlendin mi kızdın mı yada bunaldıgında bir hap atarsan en sonunda Akıl hastası olur cıkarsın cık dolas sevdigin arkadaslarına git konus en güvendigin insallarla vs

Ben ağrıdan kıvranmadıkça, ölecekmiş gibi hissetmedikçe ilaç almıyorum. Çok çok ağrı çekersen ancak kullanıyorum. İlaçları doktor tavsiyesiz kullanmamalısınız hele de antidepresanları. İstenmedik sonuçlar doğurabilir.

İlaç almak yerine yürüyüş yapmak ve deniz havası iyi gelenilir. Her şeyde ilaca sarılmayın.

Öncelikle kesinlikle aşağıdaki yazacağım etkileri her bireyde aynı olacak değil.
Ayrıca doktor yazmadan almak gafletine düşmeyin.
Prozac- Eğer aşırı sinir harabiyeti varsa Size yazılır.
Şurubu kilo vermenizi sağlıyor.
Zedprex- Mutluluk hapı, yeşil mutlulukta derler.
Bi gülme isteği olur ve çok gülersiniz de.
Yeşil reçeteyle satılıyor.
Lustral- Duygu durumunuz sürekli değişiyorsa birebir.
Ağlamak mümkün değil.
Başlarda kilo verirsiniz.
Daha sonra aşırı yeme isteğinden dolayı kilo alırsınız.
Karşınızda adam kesseler tepkisiz kalırsınız diyebilirim.
Kırmızı reçete tabi.
Xanax- iceni melek ediyor derler.

Aralarında özellikle Zedprex, prozac, lustralı farklı farklı zamanlarda kullanmıştım.
Ne yani, kalbi ağrıyan gibi ruhu ağrıyan da gider ilacını alır.
Açıkça yazmaktan çekinmem yani.

Bende bir b..ka yaramadı. Uyuşturucuya bağışıklığım varmış zaten. :T:

Yazılanlardan birini kullandım ama ilaç ismi vermeyeceğim etkileri kişiden kişiye değişir doktor önerisi olmadan kullanmayın.

cipralex kullanıyorum 1 yıldır hayat güzelmiş bea :D

Bulasmayin boyle seylere. Insan akli ve iradesinin halledemeyecegi mesele yok.

Gulumsemek. Es, dost muhabbet , eylem isin sirri bu.

Geri