En iyi 10 el kremi

Konu sahibi son olarak 1729 gün önce görüldü
Ellerimizi hiç olmadığı kadar çok ve sık yıkadığımız bugünlerde yıpranma ve yaşlanmanın önüne geçmek için yeterince nemlendirmeliyiz. Deneyip memnun kaldığımız 10 el bakım kremini bir araya getirdik.

En iyi 10 el kremi

1 - Burt's Bees Çok Kuru ve Çatlamış Eller için Kurtarıcı Bakım
Çok kuru ve çatlamış eller için geliştirilmiş bir bakım kremi. İçeriğindeki zeytinyağı hücre yenilenmesine destek sağlıyor. Formülündeki tatlı badem yağı, balmumu ayçiçek yağı ve biberiye yağı elleri nemlendirerek besliyor.
En iyi 10 el kremi

2 - The Body Shop - Kenevir Koruyucu El Kremi
Kenevir tohumu yağlı bu el kremi, çatlayan ve kuruyan elleri mükemmel şekilde nemlendiriyor. Gün boyu elleri yumuşatıyor ve çatlakların iyileşmesine katkıda bulunuyor.
En iyi 10 el kremi

3 - Kiehl's Ultimate Strength Hand Salve El Kremi
Kuruyan ve çatlayan eller için formüle edilmiş bu yoğun bakım, gün boyunca koruma sağlayan zengin bir formüle sahip Bu formül, nem kaybına karşı koruma bariyeri oluşturarak, havadaki nemin cilde hapsedilmesine yardımcı oluyor. Bitkisel yağların karışımından ve zeytin meyvesi yağından elde edilen bu doğal formül cildi rahatlatıyor, yumuşatıyor ve nemlendiriyor.
En iyi 10 el kremi

4 - L’Occitane Shea Butter Hand Cream
Her tüpte % 20 oranında Shea Butterbulunuyor, bunun dışında bal, badem ve hindistan cevizi yağları ile zenginleştirilerek besleyiciliği artılırmış bir formule sahip. İçerisindeki Yasemin ve ylang-ylang büyüleyici bir koku sağlıyor. Krem kendiliğinden hızla emiliyor ve elleri yağlandırmadan pürüzsüz, yumuşak bir his yaratıyor.
En iyi 10 el kremi

5 - Orijins - Plantscription Cleanser
Kir ve kalıntıdan arındırırken cildin doğal nem dengesini koruyor. Tüm cilt tipleri için ama özellikle anti-aging tercih edenler için uygun. Anogeissus, Yasemin ve Yulaf amino asitleri içeriyor. Aloe Vera ile cildi yatıştırıyor. Pembe Gül, Mandalina ve Yıldız Anason özleri ile duyuları tazeliyor.
En iyi 10 el kremi

6 - Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı El Ve Vücut Losyonu
Paraben içermeyen doğaya saygılı özel formülü ile her cilt tipine uyum sağlıyor, gayet iyi bakım uyguluyor ve cilt tarafından hızla emiliyor.
En iyi 10 el kremi

7 - Nuxe Rêve de Miel® El ve Tırnak Bakım Kremi
Bal, değerli yağlar ve E vitamini içeren bu yumuşatıcı ve yağsız el kremi, kuru ve çatlamış elleri besleyip onarırken aynı zamanda cildinizi erken yaşlanmaya karşı koruyor. Gün geçtikçe elleriniz yumuşaklık kazanıyor ve tırnaklarınız güçleniyor.
En iyi 10 el kremi

8 - Caudalie Beyaz Misk Ve Zencefil Aromalı El ve Tırnak Bakım Kremi
Antioksidan etkiye sahip üzüm polifenolleri, karite ve avokado yağları ile Vinolevure® yönünden zenginleştirilmiş olan bu krem elleri yağlı bir his bırakmadan besliyor, koruyor ve onarırken Thé des Vignes kokusuyla sarmalıyor.
En iyi 10 el kremi

9 - Atelier Rebul Erguvan Özlü El Kremi
Erguvan El Kremi, shea yağı ve badem özleriyle zenginleştirilmiş özel formülüyle, elleri korumak, beslemek ve nemlendirmek için cilde anında nüfuz ediyor. İçeriğindeki argan yağı içerdiği yüksek E vitamini ve antioksidan etkisiyle cildi dış etkenlerden koruyor ve yeniliyor. Hızla emilen, yağ bırakmayan dokusu sayesinde elleri ipeksi bir yumuşaklığa kavuşturuyor. Paraben içermediğiiçin de tercih edilen bir ürün.
En iyi 10 el kremi

10 - Nivea Nemlendirici El Bakım Kremi
Zeytinyağı içeren krem, cildinizi yoğun bir şekilde nemlendirirken gün boyunca yumuşak bit cilt hissi sağlıyor.
En iyi 10 el kremi

Alıntı

Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı El Ve Vücut Losyonu kullanıyorum benim ellerime çok iyi geliyor .

norveçli balıkçıların kullandığı nütricina nassıl olmaz bu listede
kandırmışlar seni

İş yerinde bunu kullanıyorum, çok güzel. Yağlı bi histe bırakmıyor.
20240313_074021.jpg

Aloavera'lı Nivea'm var. Kışın ellerimin Kar suyu nedeniyle yara olmalarını engelledi.

Bu aralar en çok bunu kullanıyorum:

1713626516245.png

bi dönem ellerim çok kötü olmuştu bunu kullandım düzeldi

1713626655877.png

La roche yaz aylarinda çok iyi. Elde yapiskan bi his biraktigi zaman ben deli oluyorum ama kisin da ellerim cok kurudugu icin mecbur kaliyorum neutrogena'ya yoksa yapis yapis hic sevmem , dudaklarimi da sürekli yoldugum icin ilk defa bi dudak balmi iyi geldi o da yine neutrogena

• Wow
Tepkiler: ne
Saç yolma duydum da dudak yolma nasıl oluyor :emoji_thinking:

Dalan'ın Dolive kremleri hiç yer zaptedmez. Gün boyu al kullan.ddd

Geri