En İlginç Çanta Modelleri

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kadınlar Kulübü Arşiv
Konu sahibi son olarak 897 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en güzel çantalar - en hoş çantalar - çanta modelleri - 2015 çanta modelleri - 2014 çanta modelleri

Bayanların hiç şüphesiz en özel aksesuarlarından biri çantalarıdır. Bir bayanın çantasız her hangi bir yere çıkacağını düşünemiyorum bile. Çanta bayanlar için bir hazine değeri taşır. Peki ya çantanız ne kadar normal? Çok saçma bir soru olduğunun farkındayım ama eminim sizde bu çantaları görünce bana hak vereceksiniz. Bakın ne kadar ilginç çanta modelleri var.

Biri İlginç Çanta mı Dedi?

ilginc-canta-modelleri-1.jpg

Giymediğiniz topuklu ayakkabılarınızı bir kumaş alarak bu şekilde kullanabilirsiniz artık J Baksanıza ne kadarda hoş duruyor. Topuklu ayakkabının kadınların hayatında o kadar önemli bir yeri var ki bu çantalara bile yansımış durumda artık.

ilginc-canta-modelleri-2.jpg

Yarasa çanta takmak ister misiniz? Oldukça ilginç gözüküyor öyle değil mi? Ama güzel bir alternatif olabilir. Sırtınıza taktığınız zaman arkadan ne kadar güzel durduğunu denemeden de bilemezsiniz.

ilginc-canta-modelleri-3.jpg

Eski çevirmeli telefonları bilmeyeniniz yoktur herhalde. Peki, bunu çanta olarak kullanmak nasıl fikir? Bana kalırsa çokta güzel olabilir. Duruşu ve görünüşü çok hoş çünkü.

ilginc-canta-modelleri-5.jpg

Peki ya bir tavuk çanta nasıl olurdu? Yok artık dediğinizi duyar gibiyim. Gerçek bir tavuğu yanınızda taşıyormuş hissi veriyor. Görenlerin hayrete düşmemesi mümkün değil.

ilginc-canta-modelleri-7.jpg

Darbukadan bir çantanız olsun ister misiniz? Eğer evet diyorsanız bu çanta kesinlikle tam size göre.

ilginc-canta-modelleri-8.jpg

Erkek iç çamaşırından çanta desem. Ne dersiniz? Ön yargılı olmamalısınız bence, çünkü gayet de kullanılabilir gözüküyor.

ilginc-canta-modelleri-9.jpg

İnsan beynini elinde taşımak mı? Nasıl yaa ondan da mı çanta yapmışlar demeyin. Vallahi yapmışlar yani çok da hoş olmuş bence.

ilginc-canta-modelleri-11.jpg

Sırtınızda bir örümcekle dolaşmak nasıl bir duygu olur. Ben bunu düşünmek bile istemiyorum. Ama yapmışlar, hatta çok da rehavet görmüş.

ilginc-canta-modelleri-12.jpg

Bir benzin bidonunu ne için kullanırız. Tabi ki de benzin taşımak veya depolamak için. Benzin bidonu şeklindeki bu çanta da tartışılmaz tüm bakışları üzerine çekmeyi başaracak..

Tiksindim o örümcekten o ne ya

Ööğğğğ... Beyin de fenaymış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri