En Hızlı Gelişen Sosyal Ağ Tumblr!

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
tumblr-intro.jpg

Aylık 1.35 milyar kullanıcısıyla dünyanın en büyük sosyal ağı tartışmasız Facebook. Buna rağmen, büyüme hızında daha yeni ve daha niş olarak olarak görülebilecek sosyal ağların üstünlüğü bulunuyor. Global Web Index şirketinin son verileri, bu alanda en büyük ivmeyi Tumblr'ın yakaladığını gösteriyor.

Erotik icerikli şeyler (bir çoğu oyle) ilgi görür normaldir.

tumblr erotik değil yahu :T:
Facenin daha yetişkin hali denilebilir

Çok güzel gifleri arakladığım yerlerden biri.
Hoş paylaşımlar var, doğru adresi yakalamak gerek.

Erotik icerikli şeyler (bir çoğu oyle) ilgi görür normaldir.

Filitre vardir onu aktif edersen hicbisey gormezsin zaten bu erotik seyler facede twitterda bile var onlarda filitre yok bak . ayrica tumblr cok genis bi site orasi her alanda vardir . mesela ben siir okumak icin giriyorum ;)

tumblr'ın bi sınırı yok, +18 içerik facebooka koysan kaldırırlar ama tumblr ses çıkarmaz

Filitre vardir onu aktif edersen hicbisey gormezsin zaten bu erotik seyler facede twitterda bile var onlarda filitre yok bak . ayrica tumblr cok genis bi site orasi her alanda vardir . mesela ben siir okumak icin giriyorum ;)

Benim için sorun yok ki çok güzel yazılarda buluyorum hikayelerde.
Sadece genel olarak gördüğüm şey bu o yüzden söyledim.
Blog kullanan biri olarak bir kaç şey araştırırken denk geldim. Teşekkürler tavsiye için

Çok güzel şiirler, yazılar, gifler ve resimler paylaşılıyor. Misafir olarak bakıyorum.

Geri