En hırslı 3 burç

Konu sahibi son olarak 1190 gün önce görüldü

En hırslı 3 burç​

Hırs insanı kimi zaman olumlu etkilese de çoğu zaman olumsuz etkiliyor. Hırslı kişiler hayatta kaybettikleri zaman öfke patlamaları yaşayabilirler. Peki en hırslı burçlar hangileri? İşte en hırslı 3 burç...

t25_en-hirsli-3-burc-555.jpg

Hırs duygusu azim duygusundan daha farklı. Hırslı kişi kendi ruhunda büyük zararlara neden olabilir. Peki en hırslı burçlar hangileri? İşte en hırslı 3 burç...

EN HIRSLI 3 BURÇ

BOĞA:
Hırs ve mücadele denilince aklan ilk Boğa burcu gelir. Boğa burcu rekabetçidir.

ASLAN: Aslan burcu gizli hırslılardan. Duygularını çok fazla belli etmeyen Aslanlar hırslarını da içinde yaşar.

BAŞAK: Aklına koyduğunu yapan detaycı Başaklar hırslıdırlar. Aman Başak'a yapamazsın demeyin.

Ilginc… aslan ve koc en hirsli iki burc benim bildigim

Hiç hırslı değilim, keşke sigarayı bırakma konusunda kendime söz geçirebilsem

Aşırı hırslıyım ve bunu gizlediğimi sanmıyorum. Malesef kaç kere hırsımın kurbanı oldum. ((

Aşırı hırslıyım ve bunu gizlediğimi sanmıyorum. Malesef kaç kere hırsımın kurbanı oldum. ((

yapamazsın deyin, belki öyle hırslanırım. :')

Çok hırslı olmak iyi değildir... Dozundaysa güzeldir elbet mesela ben bir şey olmayınca 'aman canım sağ olsun' deyip rotayı genelde değiştiriyorum... Öyle de olmamak lazım dikiş tutmuyor sonra hiç...

yoneticisi venus olan iki burc boga ve terazi hirslidir. boga'dan beklemezsiniz aslinda ama venusun etkisi bu yonden. koc da hirsli. akrep de hirsli. aslan da hirsli olabilir. oglak da oyle mesele finans ve is guc ise.

boğa burcunun hırsını anlamanız için şöyle yapın.
tanıdığınız bir boğa burcuna sen bunu asla yapamazsın diyin sonra oturun seyredin, asilamaz dediğiniz dağlar, geçilemez dediğiniz yollar ne güzel geciliyor görün.

Geri