Relativista
Bronz Üye
İtiraz ediyorum. Ben yanlış yerdeyim. Benim burada olmam gerekirdi En azından burcumun burada olması gerekir. Düzeltmek için nereye başvuruyoruz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
nedense forumda entel muhabbetler ve burç falan denince aklıma sadece sen geliyorsun xdbir ara, bir kac yil onceherkes hayatinda bir donem astroloji-fanatikligi doneminden gecer. ben benimkini atlattim:d
entel mi entelektuel mi :dnedense forumda entel muhabbetler ve burç falan denince aklıma sadece sen geliyorsun xd
entelektüel xdentel mi entelektuel mi :d
;Entel muhabbetler, genellikle yüzeysel kültürel birikime sahip veya entelektüel görünmeye çalışan kişilerin, derinlemesine bilgi gerektiren konularda (felsefe, sanat, sosyoloji vb.) kullandığı yapmacık, gösterişli ve içi boşaltılmış konuşmaları tanımlamak için kullanılır.;
^evet, forumda cok "entel" muhabbetlerim oluyor userlerle :d
kahve fali tarzi konularinda neden aklina geliyorum peki:d hayatimda hic kahve fali baktirmadim mesela :dentelektüel xd
kahve falından bahsetmiş miydim sadece burç astroloji falan demiştim sanırım xdkahve fali tarzi konularinda neden aklina geliyorum peki:d hayatimda hic kahve fali baktirmadim mesela :d