En hanımcı 4 burç! Eşlerini el üstünde tutuyorlar

Konu sahibi son olarak 25 gün önce görüldü
İtiraz ediyorum. Ben yanlış yerdeyim. Benim burada olmam gerekirdi En azından burcumun burada olması gerekir. Düzeltmek için nereye başvuruyoruz?

nedense forumda entel muhabbetler ve burç falan denince aklıma sadece sen geliyorsun xd
entel mi entelektuel mi :d
;Entel muhabbetler, genellikle yüzeysel kültürel birikime sahip veya entelektüel görünmeye çalışan kişilerin, derinlemesine bilgi gerektiren konularda (felsefe, sanat, sosyoloji vb.) kullandığı yapmacık, gösterişli ve içi boşaltılmış konuşmaları tanımlamak için kullanılır.;

^evet, forumda cok "entel" muhabbetlerim oluyor userlerle :d

entel mi entelektuel mi :d
;Entel muhabbetler, genellikle yüzeysel kültürel birikime sahip veya entelektüel görünmeye çalışan kişilerin, derinlemesine bilgi gerektiren konularda (felsefe, sanat, sosyoloji vb.) kullandığı yapmacık, gösterişli ve içi boşaltılmış konuşmaları tanımlamak için kullanılır.;

^evet, forumda cok "entel" muhabbetlerim oluyor userlerle :d
entelektüel xd

hanımcı olurum ya
bi tanecik güzel hanımım

Burçlara inanmayan erkolar burada kendi burcunu görünce hemen sahiplenmişler hani inanmıyordunuz

Bozo demekçe “Abart”

Burçla hanımcı oluyorsunuz he mi baylar. Taşfırın burçlar nerde onları da görek..

Ben yengec esim balik.
Buradaki hesaba göre bizim romantiklikten birbirimizi el ustunde tutmamiz lazim, biz ne yapsak da yerin dibine soksak diye ugrasiyoruz 😄

Geri