Sim
Üye
ne kadar da hanim hanimcik bir hanfendiii..Tamam tamam anladık biz..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne kadar da hanim hanimcik bir hanfendiii..Tamam tamam anladık biz..
çok hanım ya eheh. (;ne kadar da hanim hanimcik bir hanfendiii..
Cok aşırı.. (:çok hanım ya eheh. (;
senBende terazi :/ gelin olmaz benden yanlış bu
Niye kız olamam mi .. çok TATLİYİMsen
nasıl
terazi
burcu
olabilirsin
ya
yani…. seni bağrıma basmam gerekirken…neden sinek gibi cama yapıştırasım geliyo o zaman…Niye kız olamam mi .. çok TATLİYİM
Niye kız olamam mi .. çok TATLİYİM
Bilemicem psikolog değilimyani…. seni bağrıma basmam gerekirken…neden sinek gibi cama yapıştırasın geliyo o zaman…
Onu anlaman için nörolog olman lazım bağrıma basayım diyor fatma girik misin sen niye bağrına basıyon arkadaş milletiBilemicem psikolog değilim![]()
Onunla alakası yok @Stockholm Sendromu zeki kızOnu anlaman için nörolog olman lazım bağrıma basayım diyor fatma girik misin sen niye bağrına basıyon arkadaş milleti
Zeki ama şeytanOnunla alakası yok @Stockholm Sendromu zeki kız
seni bağrıma basmıyorum diye kıskandın mı yoksa….Onu anlaman için nörolog olman lazım bağrıma basayım diyor fatma girik misin sen niye bağrına basıyon arkadaş milleti
Konu ben değilim stokcum Lüleburgazın L si.seni bağrıma basmıyorum diye kıskandın mı yoksa….
e o zaman benim bağrım, benim kararım…. istediğimi basarım…Konu ben değilim stokcum Lüleburgazın L si.