En Güzel Yılmaz Erdoğan Sözleri

Konu sahibi son olarak 1730 gün önce görüldü
“Defolu bi "mal" olduğunu farkettim sonunda. Defolu'p gitmeseydin eğer, varamazdım farkına.”

“Denize sıfır evi hiç istemedim ben, ama hep gökyüzüne sıfır hayallerim vardı.”

“Doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var: Her gördüğümü insan zannediyorum.”

“Eskiden aşkından yataklara düşenler vardı, şimdide aşk diye yatağa düşenler var.”

“Eşyalar alındı, fotoğraflar söküldü yerlerinden. Bir aşkın izlerini yok edecek yeni bir aşk sipariş edildi yeniden.”

“Gel! bekliyorum. Kalbimi kır yine, canımı yak! daha da acıt hatta.. Seni başkasıyla düşünmekten daha fazla acıtmaz sonuçta.”

“Geçiyordum, hayal kırıklığına uğradım.”

“Gidebilirsin ya da beni unutabilirsin. Ama ben yokmuşum gibi yaparsan eğer, hiç olmamışsın gibi davranırım! Kıvranırsın...”

“Güç erkeğe, güzellik kadına verilir; ama her şeyi yenen güç, yalnız güzelliğe yenilir.”

“Hamamböceği kafası kopsa bile 8 gün yaşarmış. Peh! O da birşey mi? Bazı insanlar, bi ömür boyu beyinsiz yaşayabiliyorken.”

“Her ayrılıktan sonra ya "güle güle" ya da "hoşçakal" denir sevgiliye.. Sahi gülen ya da hoş kalan var mıdır sizce?”

“Her erkek zeki, güzel, anlayışlı ve onu çok sevecek bi kadın ister. İyi güzelde adama sormazlar mı, bunları hakedecek ne yaptın.”

“Hiç kimse sevgilisine benim için ne yaptın? dememeli. 6 milyar insanin içinde seni bulmuş, daha ne yapsın.”

“Kendine güvenip ağzı laf yapanlara, laf yaptığı içinde kendini adam sananlara kısa bir hatırlatma "Lafla adam olunmuyor"

“Kendinizi mutlu hissediyorsanız, bir yerde yine bir salaklık yaptınız ve farkında değilsiniz demektir.” Yılmaz Erdoğan

“Kirli bir çocuk yüzüyüm kapında; ama dünyanın en temiz gözleriyle bakıyorum sana! Şeker değil istediğim, yüreğini koy avuçlarıma!”

“Kusura bakma sevgilim heybemde sana benzeyecek kadar güzel bir şey yok.”

“Küskünlüğüm hayata değil, içindeki beş para etmez insanlara. Bıkkınlığım ise, onların yüzüne bakmak zorunda kalmam aslında.”

“Kırık her bir parçamız. Yine de mutluyuz; artık acı çekecek veya çekmeye neden olacak bir parça duygu bile yok içimizde.”

“Kıskançlık felan değil ki bu. Benim olanı başkasıyla paylaşamam. O kadar.”

Geri