Türk Dili ve Edebiyatı En Güzel Kompozisyon *

S
  • Kullanıcı She`
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Ortaöğretim
Bir Öğrenci Kompozisyonudur

Dünyanın En Güzel Çiçeğine...

Sınıfa İlk Girdiğiniz anı hatırlıyorumda kalbim pır pır atıyordu.Acaba nasıl bir öğretmendir;sinirlimisakin mihuysuz mutatlı mı diye...Ama düşünüyorumda hangi öğretmen huysuz ya da sinirli olabilir ki?..Hepsi melek gibi jepsi tatlı ve şirin..

O zamanlar inşallah hiç ayrılmayızhep beaber oluruz sanıyordum ama yanılıyormuşum.Herşeyin bir sonu olduğu gibi benimde sizinle eğitim sürecimizin bir sonu olduğunu üçüncü sınıfta tahmin etmeye başlamıştım.
Belki artık hiç görüşemeyecektik.Belkide ben sizi ya da siz beni yıllar geçtikçe unutacaktınız kim bilir?..
Beşinci sınıfın sonlarında sizin okuldan ayrılacağınızı öğrenince bütün dünya başıma yıkıldı sanki.Benim sizden ayrılmam mümkünmüydü acaba?..Yaşayıp Görecektim.
Karne yaklaştıkça ayrılığın soğuk rüzgarı iyice sınıfımıza yaklaşmıştı.Herkesin içinde bir burukluk vardı.Ayrılmamızın nasıl olacağı duygusu bizi kıskıvrak yakalayıp yüreğimize işliyordu adeta.
Karne günü gelmişti işte.Belki sizinle hiç ama hiç görüşemeyecektim.Ama İçimde şu duyguyla kendimi ayakta tutabiliyordum:
"Hayatımda ne kadar ayrılık olursa olsunsizi asla unutmayacağım!"

Geri