En Güzel Aşk Filmleri - En İyi Aşk Filmleri - Sevgiliyle İzlenecek Aşk Filmleri

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
Sweet_November-cdcovers_cc-front.jpg

Nelson Moss (KEANU REEVES) ve Sara Deever (CHARLIZE THERON) Motorlu Araçlar Bölümü'nde geçirdikleri sıkıntılı bir saatten başka ortak hiçbir yönleri yoktur. Sara, erkeklerin iyi yönlerini ortaya çıkaran çekici bir karakterdir. Nelson, sadece kar-zarar hesaplarıyla ilgilenen, işten başka birşey düşünmeyen biridir.. Sara ile tanışıncaya kadar. Birbirlerinden etkilenirler, fakat tam olarak bağlanmaya hazır olmadıklarından, pek de alışagelmiş ilişkilere benzemeyen bir birlikteliğe başlarlar. Sonunda kendi yollarına gidecekleri bir aylık bir deneme. Beklenti yok. Baskı yok. Bağ yok. İkisinin de hesaba katmadıkları nokta ise, aşık olmaktır.

Aşk filmi sevenlere öneridir ^^ ( Ayrıca neden film izlerinin ingilizceden Türkçeye hep yanlış çevirirler hiç anlayamadım :p )

Leyla başından geçen bir ayrılık sonrası baba evine dönmüştür. Kalbi kırıktır ve çocukluğundan beri sorunlu bir ilişkileri olan babası Selim ile aralarındaki sorunları çözmeye çalışmaktadırlar.
İskender ise küçük yaşlardan beri şanssız bir hayat yaşamış olan yetimhanede büyümüş ve hayatı boyunca hiç evim diyebileceği bir yere sahip olmamış bir adamdır. Beklenmedik bir şekilde karşılaşan bu ikili onları aradıklarını bulmalarını sağlayacak bir aşkın içine sürüklenir, Leyla yaralarını sararken , İskender'in evi Leyla olur fakat bu güzel hikayenin böyle sürmesine engel olacak olaylar peşlerini bırakmaz...

20283848.jpg

Not:Bugün izledim hala ağlıyorum içim sızladı kalbim acıdı harika bir film ummadığınız kadar harika hemde emeklerine sağlık ....

Allahim Almanyaya gelmedi hala yaa izlemek istiyorum bende :(

yeni yila evim sensini izleyerek geciririm artik :kiki:

Ne güzel bir filimdi öyle sen kasım olmalısın :) Asabi insanı nasılda düzelti kasım :)

g5tp4.jpg

Yönetmen: John H. Lee
Yapım Yılı: 2004
Süre: 117 Dakika
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
Tür: Dram | Romantik
Müzik: Tae-won Kim
Senaryo: Yeong-ha Kim | John H. Lee
Yapımcılar: Seoung-Jae Cha |
Firma: CJ Entertainment
Vizyon Tarihi: 04 Kasım 2004

OYUNCULAR
Woo-sung Jung
Ye-jin Son
Jong-hak Baek
Sun-jin Lee
Sang-gyu Park
Hie-ryeong Kim
Ji-hyun Seon

KONUSU
Film Su-Jin'in sevgilisi tarafından istasyonda ekilmesiyle başlıyor. Patronuyla uzaklara kaçma planları suya düşen Su-Jin'in bu davranışı ailesine ve en çok da kendisine zarar veriyor. Unutkan karakterimiz bir gün markette çantasını ve aldığı kolayı unuttuğunu farkedip markete geri döndüğünde, marketten çıkan bir müşterinin kendi kolasını yürüttüğünü görerek ilginç bir harekette bulunuyor. Sonradan hatasını fark etse de geç kalıyor. Daha sonra bu kişinin (Cheol-su) babasının yanında çalışan adamlarından biri olduğunu öğreniyor ve özellikle bir iş için babasından yardım istemesi ve babasının o iş için Cheol-su' yu göndermesiyle... İşte bundan sonra Jung Woo Sung' ın karizması başlıyor.

[YOUTUBE]FMXsOzZQxiU[/YOUTUBE]​

28725_2.jpg

Yönetmen İlksen Başarır
Senaryo Mert Fırat, İlksen Başarır
Yapımcı N. Bünhan Bengi, M. Murat Şenöy
Vizyona Giriş Tarihi 18 Aralık 2009
Süre 98 dk
Tür Dram, Duygusal

İşitme engelli bir gencin çağrı merkezinde çalışan bir kıza aşık olmasını konu alan film, aşkın hiçbir engel tanımayacağını şiirsel bir dille anlatıyor.

** Aşk'a inandıran film :) Bir insanın sevdiği için neler yapabilir ? =)

Tek kelime ile süper diyebilirim...
Kaç yaşında adamım benim bile gözlerim doldu bazı sahnelerde özellikle Mert Fıratın kendini ifade edipde dış dünyaya anlatamadığı dolayısı ile sinirlendiği vs vs.
Buradan Simone de Beuvoir'i anıyorum :)))

türk filmi standartlarının çok çok üstünde. duygu yükü mahvediyor.

[YOUTUBE]x9Pq6fJQVms[/YOUTUBE]

bu ufilmlerin tadını ne verebilir yaa bayılıyorum :p

Geri