En Güzel Aşk Filmleri - En İyi Aşk Filmleri - Sevgiliyle İzlenecek Aşk Filmleri

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
Güzel ve akıllı bir kadın olan Holly Kennedy, eşi Gery ile oldukça mutlu bir evlilik sürdürmektedir. Ancak aldıkları bir haber ikisini de derinden etkileyecektir. Gery hastadır ve kurtulma umudu çok azdır. Bunu öğrenen Holly kocasından daha kötü bir ruh haline girer. Kocasını kaybettikten sonra Holly'nin yeniden nasıl iyi olacağını kimse bilmemektedir. Ancak Holly'yi çok iyi tanıyan Gery ölmeden önce sevgili karısına farklı zamanlarda eline ulaşacak şekilde düzenlenmiş bir dizi mektup yazmıştır. İlkini 30. doğumgününde alan ve büyük bir şok yaşayan Holly için bu mektuplar artık bir yol göstericidir. Kocasından hayatını yeniden bağlanmayı öğrenecek ve onun sayesinde kendisinin bilmediği yönleriyle karşılaşacaktır.

220px-Not_Seni_Seviyorum.jpg

aşk filmi sevenlere şiddetle tavsiye güzeldi (:

Valla ben ne zaman izlesem hüngür hüngür ağlıyorum :D en sevdiğim filmlerden biridirrr şiddetle tavsiye ediyorum :)

Konusu açıldığında herkesin "Evet , izledim!" demesi gereken bir film. ^^

cxy8n.jpg

Yönetmen:Rakeysh Omprakash Mehra
Ülke: Hindistan
Tür: Dram
Vizyon Tarihi:26 Ocak 2006 (Hindistan)
Süre:157 dakika
Dil:Hintçe, Urdu, İngilizce, Punjabi
Senaryo:Renzil D'Silva | Rakeysh Omprakash Mehra | Kamlesh Pandey
Müzik:A.R. Rahman
Görüntü Yönetmeni:Binod Pradhan
Yapımcılar:Adam Bohling | Rakeysh Omprakash Mehra | Guruprasad M.

Özet:
Genç bir İngiliz bayan(Sue) büyükbabasının 1920 yıllarında Hindistan‘ın özgürlüğü hakkında yazdığı günlüğü ile ilgili bir belgesel çekmek için Hindistan’a gider.
Hindistan’da kendisine yardım etmeyi kabul eden Hintli genç kız (Sonia) ile birlikte belgesel filmde oynayacak oyuncuyu üniversitede aramaya kalkışırlar. Kültüründen uzaklaşmış birçok aday kitlesinden sonra kötünün iyisi tadında bir grup oluşturulur. Grup, belgesel çekildikçe konuyu kavramaya, benimsemeye ve haliyle de bilinçlenmeye başlar…

Filmin adı Rang De Basanti(Onu Sarıya Boya). Sarı hint kültüründe fedakarlık anlamına gelmekteymiş. Bu yüzden filmin bir kısmı sarı renginde çekilmiş.

Aşk filmi tutkunu olupta izlemeyenin olmadığını düşündüğüm filmdir.

Hircin-Sevgilim-1285411353.jpg

Yapım:2008 - ABD,
Tür:Dram, Komedi, Romantik,
Süre:92 dakika
Yönetmen:
Yann Samuell

Film Charlie Bello’nun ilk ve son kez aşık olmasını anlatır. Sakin ve sevimli bir genç olan Charlie’nin hayatına eğlenceli ve çılgın Jordan girer. Jordan renkli olduğu kadar ruhsal olarak da dengesiz biridir. Charlie ise her geçen gün Jordan’a daha fazla aşık olmaktadır.Birbirinden farklı iki kişinin aşk hikayesini anlatan Hırçın Sevgilim / My Sassy Girl, 2008 yılında Golden Trailer Awards’da en iyi romatik film dalında Golden Trailer ödülünü kazanmıştır. Aynı zamanda, Güney Kore sinemasının en eğlenceli filmlerinden biri olan Hırçın sevgilim / My Sassy Girl, kendi ülkesinde büyük gişe başarısı kazanmış ve ardında Hollywodd’a transfer olan keyifli bir film.

Ben bu filmi çok begenmiştim sizinde begeneceğinize eminim :)

Filmin sonunda ' aaa ' dedirten bir film. Romantik-komedinin en iyi filmlerinden. Muhakkak izleyin. ;)

şahane bir filmi yaşattı resmen ya ama sonunu mükemmel bağladılar:)

çok güzel bir filimdi izlemeyenler varsa izlesin..

Bir arkadaşın tavsiyesi üzerine izledik ,hehe güzeldi ya .:p

fmv00.jpg

Başrollerini Fahriye Evcen ve Özcan Deniz'in paylaştığı yönetmenliği ve senaryosu da yine Deniz'e ait olan Evim Sensin filminden son bir fragman ve yeni bir afiş de yayınlandı. 16 Kasım'da vizyona girmesi planlanan film, ikisi de hayattan yaralar almış olan Leyla ve İskender'in aşk dolu öyküsünü beyaz perdeye taşıyor.

[YOUTUBE]s5cq7Ik6eNc[/YOUTUBE]​

a-moment-to-remember1.jpg

Sinemalar Puanı: 9.2/10
IMDB Puanı: 8.2/10
Yapım: 2004 - GüneyKore,
Tür: Dram, Romantik,
Süre:117 dakika
Yönetmen:John H. Lee,
Oyuncular:Ye-jin Son, Woo-sung Jung, Bu-seon Kim, Lee Sun Jin, Yeong Hyeon, David Lee McInnis, Kwang-rok Oh, Pyeong-kir Kwon, Hie-ryeong Kim, Jae-yong Jang, Jeong-in Lee, Seong-tae Kim, Sun-jin Lee, Mi-suk Park, Jong-hak Baek, Jung-ki Kim, Hang Lee, Sang-gyu Park, Ji-hyun Seon,
Müzisyen :Tae-won Kim,
Görüntü Y.:Jun-gyu Lee,
Senaryo:John H. Lee, Yeong-ha Kim,
Yapımcı:Seoung-jae Cha,

Filmin Özeti

Umutsuz bir aşkın peşine düşen ve sürekli yolları şaşıran bir kız, yine unutkanlık sonucu bir erkekle karşılaşır ve tesadüfler sonucu ona aşık olur. Biraz zorlamayla başlayıp, gerçek bir aşka dönüşen bu ilişki, zamanla gelişen umutsuz bir hastalığın kurbanı olacaktır. Ve aşkın tek besini anılar, yavaş yavaş silinir. anıların silinmesiyle korku başlar.

forumdan izlemek için : http://www.forumbahane.net/yabanci-diziler/314677-moment-remember-izle.html

Geri