En güvenilmez olduğu düşünülen üç meslek nedir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bunların başını avukatlar çekiyor..parayla hakkını savunurlar.haklı Veya haksız olduğunun bir önemi yok.amaç davayı davacının aleyhine çevirmek..juj duymasın kıyamet kopar….
1:Avukatlar
2:Siyasetçiler
3:Emlakçılar

Her meslek grubunda güvenilmez insanlar olabilir ancak belli bir mesleği hedef göstermek doğru olmaz.

Pazarlamacılar şayet sattıkları ürüne ya da hizmete inanmazsa kesinlikle satış yapamazlar ve çoğu zaman da abartılı bir dil kullanırlar.
Siyasette ise dengeler sürekli değişir ve farklı söylemelere çok sık rastlanır.
Satış elemanları da bazen yakışmayan bir ürünü "Güzel oldu" diye satmaya çalışabilirler.

Başlığı düzeltmişler yine iyilik meleği..

kesinlikle
satış danışmanları avukat
çok samimiyetsiz geliyor hemen anlayabiliyorsun

neyse ki diğer meslekler pek bilinmediği için akla gelenler hemencecik sıralanmış geri kalanlar rahat

@juju Senin üst düzey bir avukat olduğunu tüm forum biliyor pek1 senin düşüncelerin neler?

@juju Senin üst düzey bir avukat olduğunu tüm forum biliyor pek1 senin düşüncelerin neler?
avukat olduğuma dair yalan söylememden anlamalısın ne kadar yalancı olduğumu..
bu şey gibi biraz; avukatlar yalancıdır diyen müvekkilin, nafaka vermemek için resmen boşanmadığı ve perişan halde bıraktığı 20 yıllık karısından mallarını nasıl kaçıracağını, ve 5 yıldır birlikte yaşadığı kadına nasıl bırakabileceğini sorması gibi. her boku yiyip sonra yalancıdır dedikleri avukatlara koşmaları.

Yüklü bir para karsiligi hatalı bina yapımına izin veren mühendis.
Yüklü bir para karsiligi bolca atan avukat.
Yüklü bir para karsiligi tecavüze uğramış birine uğramamış raporu veren jinekolog.
Yüklü bir para karsiligi imha edilmesi geren tonlarca eti-sütü üretime alan veteriner hekimler.
Falan filan...
Meslekten ziyade insanın para ile ruhunu satma potansiyeli ile alakalı.

Kozmetikciler ve güzellik merkezleri artık

cumhurbaşkanlığı
parti başkanlığı
sinan oğan'ın yaptığı herhangi bir iş...

Ben doktorlara güvenmiyorum. Ha bi de oto tamircilerine. Pratikte bunların birbirinden pek farkı da yok zaten.

Yargı organlarının hiç birine güvenmiyorum

Ülkede sıfır adalet !!!
Güyya akp

geldi geleli ülkede ne Adalet kaldı ne kalkınma elde var tek başıma parti …

Geri