En Gıcık Olduğunuz Öğretmen Tipi Hangisi?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
En Gıcık Olduğunuz Öğretmen Tipi Hangisi?

Külyutmaz Öğretmen
Sıkıcı Öğretmen
Her Fırsatta Kendini Öven Öğretmen
Kötü Espri Yapan Öğretmen
Notu Kıt Öğretmen
Aşırı Sinirli Öğretmen
Sürekli Anı Anlatan Öğretmen
Müfettiş Gelince Değişen Öğretmen
Teneffüsten Zaman Alan Öğretmen
El Kaldırmayanı Seçen Öğretmen
Sınavda Zor Soran Öğretmen
Geç Kağıdı Almaya Gönderen Öğretmen
Klasik Sınav Yapan Öğretmen
Her Ders Sözlü Yapan Öğretmen
Saça Kıyafete Takan Öğretmen
Çok Ödev Veren Öğretmen

Her fırsatta kendini öven öğretmen

Öğretmen olması şart değil bu tip insanlar hep itici gelmiştir bana

Herşeyi ßiLdiğini zanneden asLında ßir haLt ßiLmeyen öğretmen.

Sadece bir grup favori öğrenci ile ders işleyenler.

Geç Kağıdı Almaya Gönderen Öğretmen
Tabi bende öğretmenin gözünde gıcık olunan bir öğrenciydim, o kağıdı alıp kantinde kahvaltımı yapıyordum.
Alışkanlık haline getirince sabahtan yarım gün devamsızlığım zirvedeydi ah nerde o günler :rolleyes:

Görüyorum ki öğrencilerin birçoğu Türkçeyi öğrenememiş ve gelmiş şu öğretmen bu öğretmen diyorlar.

Cogu mutsuz. Turkiye'de ve daha baska ulkelerde de durum degismiyor. Az kazaniyorlar ve mutlu olabilecekleri teksey ogrencilerin geri bildirimi. Tam gaz sevgi.

Gonul isi bu meslek, sabir ve ozveri.

Isini dogru yapana helal olsun. Her iste ayni ozveriyle calismayip meslek ayibi insan var ogretmenler de var. ne bileyim sapigi, ogrencisini evladi gibi gormeyeni, kucuk cocuklara rehber olmayip ahlaksiz davranani vs vs.

Meslegin yuz karasi onlar.

Sapık olanlar. Onun dışında hepsi baş tacı.

alavarez gibi bi hocamız vardı, kadına öğretmenler gününde tavuk döner götürmüştüm. ertesi gün sınıfa hışımla girip failini sordu. halbuki sınıfta açsaydın işte eve niye götürüyorsun. iyi paketlemiştim ama.

alavarez gibi bi hocamız vardı, kadına öğretmenler gününde tavuk döner götürmüştüm. ertesi gün sınıfa hışımla girip failini sordu. halbuki sınıfta açsaydın işte eve niye götürüyorsun. iyi paketlemiştim ama.

Kendi anılarına gülümserken sen.
images

iki güzel mesajla ayrılıyorum konudan , zira söylenecek bişey de yok . Eskide kaldı o günler

Bizim muhassebe ogrtmenimiz vardi erkeklere hep gülümsüyordu kizlara sinirli bakiyordu hatta bakmiyordu bile.
oyle iste o ogretmeni o yuzden hic sevmiyordum.

Bunlar olağan şeyler, sonuçta hepsi işini ciddiye alıp bunları yapıyor.
Bir arkdas sapık öğretmen demiş, tamamen katılıyorum.
Biyoloji öğretmeni herkese sarkardı, okulda etek giyerdik malum kızların pantolon devri yoktu , sınıfta ki erkekler ceketlerini çıkarır bize verirdi onlar bile farketmişti o derece bir sapıktı yani defalarca şikayet ettik bişey yapmadılar.
En son bir arkadaşımıza kağıt gibi bişey vermiş içinde saçma salak şeyler yazıyor.
Gözbebeğim sensin , kimseye inanma vs diye bisürü şey .
Adam tahin oldu başka okula bilin bakalım nereye düştü?

Kız meslek lisesine .

Bu kadarda olmaz yani tam yuvaya düştü. Ne oldu sonrasında bilmiyor kimse.
Yaptıklarıyla kaldı karaktersiz.

okulda herkese takık biri var, bana da çocuklara bağırmıyorum diye taktı. teneffüste sürekli "bana bakın ben sizin öğretmeninize benzemem beni delirtmeyin" diye öğrencilerimi azarlıyo. iş göremez raporu talep etmeyi düşünüyoruz bu deliyle çalıştığımız için. çocuk lan bu, ufak tefek haylazlıklara da tahammül edemiyceksen defol git başka iş yap.

Geri