En-gellenmek

Konu sahibi son olarak 4483 gün önce görüldü
dogru aslında dogru dıye bısey yoktur.ısının kendısıne gore dogrusu vardır bunu dogru olarak kabul eder ınanır.bazen bu dogru dıye ınandıgın seyler elbette kotu secımler yaptırabılır elbette yoldan sapabılırsın elbette engeller cıkar.acıtır dayanamıcak hale gelırsın ama kaybetmezsın o dogruya ulasmak ıcın elıden gelenı yaparsın değişimmi lazım yaparsın tarzmı lazım yaparsın bılgı mı kıtap okursun ders calısırsın.aslında dogruyu bulmak zordur ama yavas yavas engeller kalkınca aa ne guzel dersın mutluluguda yakalarsın zaten dogruyu bulabılmısındır mutlu olmussan.mutlu olmussan ulasabılmıssındır .dediğim gibi önemli olan sey mutlululuga (dogruya ınandıgın seye) ne olursa olsun ölürsen ayagın kırılsa bile engelllerı asmalısın aglamak bısey yapmıor acını yukseltıor ....SÜPER MOTİVASYON... HAYAT ZORDUR HEMDE ÇOK ZOR....wmv - YouTube ve ne yapıorsunuz hala hadı ayaga kalkın savasın gebertın hepsını !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hepsini ama hepsini gebertin yılmayın devam edin !!!!!! http://youtu.be/-0CIsl6CeKs

Depressive Yazını okuduğumda ilk cümlene katılırken son kelimelerine takıldım "elbette yoldan sapabılırsın" Sapma? Kime göre, neye göre değerlendirme bu. Diyorsun ki doğru bir tane değildir ya da doğru yapan bir başkası için yanlış yapmış olabilir haklısın bunda ancak "Yanlış yola sapma" dediğinde olaylar başka bir boyuta döner.
Bu yüzden doğrular değişkendir, değişmemesi gereken düşünce ise inanç doğrultusunda gerçekleşir. Kendine inanarak bir şekilde varlığını ispat etmelisin yine kendine.

Kalemine sağlık sadece eleştirim keşke imla kurallarına biraz daha dikkat etseydin.

aynn haklısınız ama yoldan sapabılırsın derken bazen yanlış secımler başarısızlıklar olabılır demek ıstemıstım ımla kurallarında cok ama cok haklısınız.ama ne olursa olsun hayallerınden vazgeçmemek gerekır engeller olucaktır demek ıstemıstım (:

Geri