Ya senin yüzünden bu alemin zengosu olarak sivrileşiyorum.ya tam biliyordum diye haykıracaktım ama zaten hissetmişsin...![]()
Sonra vay efendim sen de nazar var. Skjfkf
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya senin yüzünden bu alemin zengosu olarak sivrileşiyorum.ya tam biliyordum diye haykıracaktım ama zaten hissetmişsin...![]()
Sen evlenene kadar ceyrek suan ki kulce altin degerini bulur. En iyisi evlenme sen milleti bosuna o kadar masrafa sokma yani.Yav bi dur bu da hemen evlendirdi beni. Daha çok var sen şimdiden çeyrek parası biriktirmeye başla ufaktan ben evlenene kadar zaten iyice pahalı olur...
ya ben senin halını gördüm ya... o halı benim bir yıllık toplam maaşım lakhdajksdYa senin yüzünden bu alemin zengosu olarak sivrileşiyorum.
Sonra vay efendim sen de nazar var. Skjfkf
bir an üzüldüm,@ArifÇ. üzülme lütfen.. O sadece çeyiz ne be kaçıncı yüzyılda yaşıyorsunuz diyor.. O yüzden yapmamış.
bir an üzüldüm,
sonra aklıma eski mesajların geldi. ben zaten seni anlamadım, çeyiz diyorsun, evlilikten ümidim yok diyorsun, eltim diyorsun, kaynım diyorsun...
Juju: Bir elti hikayesi.Bunlar hep eltimin yüzünden arifç..
Arif abartmasan mı, senin maaşın efektif.ya ben senin halını gördüm ya... o halı benim bir yıllık toplam maaşım lakhdajksd
halı şakası tutar demiştimArif abartmasan mı, senin maaşın efektif.