en fazla çeyizi olan forum kızları muhtemel listesi

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Ufak tefek şeyler var...
Hem sevdiğim beyin çeyizi benimkilerden çok, anası sağolsun... Evlenmeye az kala eksikleri de tamamlarız acelesi yok.
Özel davetiye beklentim var, ulan çeyrek fiyatları da uçtu :) sahte falan bulmam gerekiyor galiba.
Her şeyin en güzelini hak ediyorsun canım benim, yakında bombayı patlatacak olman heyecan verici.

Çeyizim öpülmemiş dudaklarımdır diyen göremedim, neyse ben evde kaldım, siz devam edin .d

Özel davetiye beklentim var, ulan çeyrek fiyatları da uçtu :) sahte falan bulmam gerekiyor galiba.
Her şeyin en güzelini hak ediyorsun canım benim, yakında bombayı patlatacak olman heyecan verici.

Yav bi dur bu da hemen evlendirdi beni. Daha çok var sen şimdiden çeyrek parası biriktirmeye başla ufaktan ben evlenene kadar zaten iyice pahalı olur...

Nasıl 6 ya, bir tek sen eksiktin halbuki oggy......

Anam bu kız hiç evlenmeyecek herhalde diye hiç başlamamış. İleri görüşlülükte anam gibi ol.

Çeyiz dediğin nedir ki gülüm, evim bile var.
Hesabımdan ne gerekiyorsa çeker hallederiz. Tam bu esnada Arifç'nin aklıma gelmesi .D
Ya hepsi bir tarafa beni evliliğe ikna edebilsin de bunlar teferruat.

Çeyiz dediğin nedir ki gülüm, evim bile var.
Hesabımdan ne gerekiyorsa çeker hallederiz. Tam bu esnada Arifç'nin aklıma gelmesi .D
Ya hepsi bir tarafa beni evliliğe ikna edebilsin de bunlar teferruat.
ya tam biliyordum diye haykıracaktım ama zaten hissetmişsin... :D

Geri