En Eski Üye

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Ben seni eskiden görmüştüm sezen güzel kizsin anlik ta neden foto paylasmion enteresan
Belki kilo filanmi aldin ondanmi paylasmion ki?

@Klaus, bi kac defa profilime ekledim evet. Hayir en buyuk sebebi birisi belki ss yapar kendiymis gibi kullanir yada baska yerde kullanir felan. Sanal ortam sonucda. Sebebi bu aslinda

Haklısın sezen.
Ee bugun ciftlikten et filan geldimi

Admin ilk forum sitesini ve kurucusunu sormuş. Forumbahane.net olarak yayın hayatına teknik anlamda ilk geçiren Master'dır. Siteyi setup eden ve paneldeki kayıtlarda en eski hesap kendisine âittir. Gün farkıyla Emre'den eski olmuş sayılır ama beraber kurmuşlar ve bir müddet beraber yönetmişlerdi. Bir zamanlar forumzirve.net linki birleştirildi sonra domain düşünce mevcut olandan devam ettiler diye hatırlıyorum. (Master sonradan forumzirve.net'i yönetmişti.) Aynı domainin (forumbahane) bir de com uzantılısı vardı; o karıştırılmasın. Onlar daha eski yıllara âit kişiler, onlar başka.

Zamânın (2010 sonları) eski ve aktif üyeleri de aklımda kaldığı kadarıyla; eReN, qiciq_giz (tam doğru yazmamış olabilirim) ve aXi idi.

Bu arada forumsal.net domaininin hikâyesi 2005'lere dayanıyor. Master'dan öncesi de var, lâkin onları pek tanımıyorum.​

forum aleminde unutmadığım en eski admin jackaldır
sahteleri çok var piyasada ama tek aslı bahsettiğimdir

Master yaşıyor mu acaba (?)

Ben fosullestim artik

Geri