Soru C En duygusal burç hangisidir?

J
  • Kullanıcı Jigsaw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Gunesim yengec, yukselenim basak, ay'im kova. Bu ne peki? Karisik ve birbirleriyle cok alakasiz bise gibi gorunuyor. Hani tam duygusalliga baglamak isterken, kendine tokat atip 'Kendine gel be, bu neydi. Hic yakismadi sana' demek gibi birsey mi?

yada duygusal amma, kendini cabuk toparlar, mantikli dusunup korur.

Gunesim yengec, yukselenim basak, ay'im kova. Bu ne peki? Karisik ve birbirleriyle cok alakasiz bise gibi gorunuyor. Hani tam duygusalliga baglamak isterken, kendine tokat atip 'Kendine gel be, bu neydi. Hic yakismadi sana' demek gibi birsey mi?

Güneş Yengeç'teyken Ay Kova'da ise Akrep özellikleri de taşırsın.
Güneş haritana göre Ay'ın 8. Eve yani Akrep burcunun evine düşer.
Kova gibi Akılcı bir burçta olmasına rağmen su evinde olduğu için akılcı davranışlarının temelinde bile duygusal nedenler yatabilir.
Yükseleninin Toprak elementi olması aşırı duygusallık konusunda durumu kurtarmış biraz .:u3:

Tabii ki de Mastor kovası. Haydi durma sende kendi Mastor kovanı yarat! 2 tane çükirtım tendırs, 4 tane acılı mastgets...

Balık mı?
İftira...
Akrep olabilirim aslında belirsiz

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Balıklar mı? Ne alakasi var canim dimi ahahaha

Koç ❌

Ota b.ka aglamayin yeterli. Hic gelemiyorum baskasinin surekli zayif gozukup, her seye aglamasina.

Cocuklar, benim duygusalliktan anladigim bu ya, bizim jenerasyonun bildigi 3 duygu var zaten, mutluluk, uzgunluk, kizginlik :D Diger duygular yok bizde : ))

Geri