En çok üzen zam

• Kullanıcı Mahlas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1013 gün önce görüldü
Damacana sulara zam gelmesi.

Rulokat 11 lerde hey gidi Karadeniz

en ucuz sigara 22tl olmuş
biz bitmişiz kurban

rimel zamları beni üzüyor, kirpiksiz bir insan olduğum için artık azıcık kirpik yapan en ucuz rimel bile 150 tl olduğundan üzgünüm. benim biricik gözlerimi anlamsızlaştıran hükümet derhal istifa etmeli.

Tuvalet kagıdı

hepsine üzülüyorum. ayrım yapamam.

sıradan düz vatandaş hesabı işte et, süt, elektrik faturası falan

bkz: ekşi sözlük irc şubesi vol12588422. konusu

Moderatör tarafında düzenlendi:
Temizlik ürünleri

Üzen değil de;en saçma bulduğum zam eğlence parklarının ve lunaparkın zamları.Hadi diğerlerini anlıyoruz,üretimi ve maliyeti artıyor ona da amenna fakat bu ikisini hiçbir zaman anlamlandıramayacağım.

Üzen değil de;en saçma bulduğum zam eğlence parklarının ve lunaparkın zamları.Hadi diğerlerini anlıyoruz,üretimi ve maliyeti artıyor ona da amenna fakat bu ikisini hiçbir zaman anlamlandıramayacağım.
Elektrik artıyo
Balım masrafları vsvsvs

Elektrik artıyo
Balım masrafları vsvsvs
Bakım,her zamanki bakımdır.Gres yağını ve hidroliğini kontrol edersin.Benim demek istediğim,işçiliğin masrafının artması çok aptalca.
Her şey halkı düdüklemek için olmamalı düşüncesindeyim şahsen.

Kokoreç zamları.

Allahın boklu bağırsağını bayat ekmeğin içine tıkıştırıp veriyorsunuz o da en aşşa 300 lira. Dalga mı geçiyorsunuz yav.

Bakım,her zamanki bakımdır.Gres yağını ve hidroliğini kontrol edersin.Benim demek istediğim,işçiliğin masrafının artması çok aptalca.
Her şey halkı düdüklemek için olmamalı düşüncesindeyim şahsen.
İyi de orada çalışanlar makina arzulandığı zaman yapmıyorlar ki veya işçilere de para lazım neyse dur oyun oynayayım anlatırım
Eski hayatımda lunapark sahibiydim ok?

Geri