En Çok Tweet Sansürlenen Ülkeler

Konu sahibi son olarak 1189 gün önce görüldü
abd'li araştırmacı conrad hackett'ı twitter'da bilenimiz vardır. yayınladığı oranlarda şaşırmadık ki yüzde 72 ile ülkemiz geliyor.

COKkmq1UwAEMum2.jpg:large

hiç şaşırmadım:)
bişeyin yapılmasını istemedikleri zaman,maşallah pire gibiler:)

Sorsan çok demokratik, ifade özgürlüğü olan bir ülkeyiz

Kullanmayın, sansürlenmeyin. :D

yüzde 72 si sansürleniyor ona rağmen o kadarda tweet atılıyor :) Sansürlenmese demekki twitter da çökecek :)

başka ülke yok ki bizim kadar Ülkesi için yorum yapan ve düşman olan çünkü herkes çok iyi siyasetçi bu yüzden şaşırmam kimse bilmez Fransa'nın bazı gazetelere biel müdahele ettiğini baskı yaptığını ya da Almanya da hükümete karşı habert yapıp tutuklanan gazeteceleri

Ülkece sömürüyoruz her şeyi ama doğru ama yanlış :p

başka ülke yok ki bizim kadar Ülkesi için yorum yapan ve düşman olan çünkü herkes çok iyi siyasetçi bu yüzden şaşırmam kimse bilmez Fransa'nın bazı gazetelere biel müdahele ettiğini baskı yaptığını ya da Almanya da hükümete karşı habert yapıp tutuklanan gazeteceleri

ülke için yorum yapmak,kafa yormak,tartışmak kilit nokta esasında.. kim için yorum yapalım? her gün içinde olup,yaşayıp,işe gidip,çocuklarımızın ellerinden tutup parka götürüp yahut onların geleceklerini tayin eden bu ülke için kafa yormayıp ne yapacaz? fransa dediğin ülkede delacrox'in özgürlük tablosu var ki bak bu en basit örnek. türkiyede özgürlük adına ne görüyorsun ki türkiyeyi bu konuda eleştirenleri eleştiriyorsun :) onlarda özgürlüğe verilen değer ortada,bizde o dahi yok.. :)

Şu başlığa eleştirilerini dile getiren üyeler çok iyi bilirler ki twitter i en etkin kullanan ülke de biziz.

aratmama karşın bulamadığım bir açıklama vardı rakamlardan net emin olmamakla birlikte
Gezi Parkı olayları esnasında twitter da ki anlık etkinliğimiz tüm dünyanın toplamından 10 kat daha fazla bir noktaya gelmişti...

Bununla birlikte Türkiye düzeyinde siyasi gerilimler yaşayıp nüfusu bizim nufusumuz düzeyinde olan ve teknolojiye ulaşımı da bu denli yüksek olan çok sayıda ülke olduğunu sanmıyorum.

Hayır tweet sansürlenmesini doğru bulduğumdan yada savunma çabamdan değil böyle de bir gerçek olduğunu biliyorken abartılmış yorumları haksız bulduğumdan yaptım açıklamayı.

ıyı bırseyde onde olmayız zaten :p

Geri