En Çok tükettiğin SOKAK Lezzeti ?

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Temizliginden emin olmadigim yerlerde genel olarak yemem. O yuzden bir hayli zaman oldu sokak lezzeti vs denemedigim. Salas yerlerde bile mutlu olmayan biriyim ben .p

tavuk doner haric tum zararli ve hijyenik olmayan fastfood urunlerini severim.
kelle paca sevmem , ama iskembe corbasi severim. En sevdigim yiyecek ise burger king (triple whopper) sabah kahvaltisinda bile yedigim oluyordu.

Temizliginden emin olmadigim yerlerde genel olarak yemem. O yuzden bir hayli zaman oldu sokak lezzeti vs denemedigim. Salas yerlerde bile mutlu olmayan biriyim ben .p
Ya yemin ederim seni her okuduğum da kahkaha atıyorum mutlu olduğun bişey varmı. : D

Tantuni sokak lezzeti oluyor mu?

Halka tatlısı..
Çocukken mahalleme seyyar arabayla (tatliciiiiiğeeeeee) diye bağıran yaşlı bir amca gelirdi
Onun sesini her duyduğumda seyyar arabanın önüne çıkıp tatlı alan çocukları izlerdim o amca ben bakıyorum diye beleş veriyordu shhshsh
Tanesi 25 bin lira yani 50 kuruşun yarısıydı
Bazen işten gelirken öyle yolda görüyorum ayak üstü alıp yiyorum beni çocukluğuma götürüyor .))

Halka tatlısı..
Çocukken mahalleme seyyar arabayla (tatliciiiiiğeeeeee) diye bağıran yaşlı bir amca gelirdi
Onun sesini her duyduğumda seyyar arabanın önüne çıkıp tatlı alan çocukları izlerdim o amca ben bakıyorum diye beleş veriyordu shhshsh
Tanesi 25 bin lira yani 50 kuruşun yarısıydı
Bazen işten gelirken öyle yolda görüyorum ayak üstü alıp yiyorum beni çocukluğuma götürüyor .))
asıl ismi kerhane tatlısıdır : D
lokma ile beraber çok severim ama her yerde yenmiyor

Sokakta yapılıp yediğim bi kestane bi mısır var galiba ya başka aklıma gelmiyor

Geri