Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya yemin ederim seni her okuduğum da kahkaha atıyorum mutlu olduğun bişey varmı. : DTemizliginden emin olmadigim yerlerde genel olarak yemem. O yuzden bir hayli zaman oldu sokak lezzeti vs denemedigim. Salas yerlerde bile mutlu olmayan biriyim ben .p
olmuyor.Tantuni sokak lezzeti oluyor mu?
Olsun ben literatüre kattım. Bizim ıradaki tantunicinin kaldırımda da masası var. Gayet de sokakta yeniyo işte sklskolmuyor.
düz mantık bir insansın.Olsun ben literatüre kattım. Bizim ıradaki tantunicinin kaldırımda da masası var. Gayet de sokakta yeniyo işte sklsk
Evet mantık önemli. Yanlış karar aldırmıyor.düz mantık bir insansın.
asıl ismi kerhane tatlısıdır : DHalka tatlısı..
Çocukken mahalleme seyyar arabayla (tatliciiiiiğeeeeee) diye bağıran yaşlı bir amca gelirdi
Onun sesini her duyduğumda seyyar arabanın önüne çıkıp tatlı alan çocukları izlerdim o amca ben bakıyorum diye beleş veriyordu shhshsh
Tanesi 25 bin lira yani 50 kuruşun yarısıydı
Bazen işten gelirken öyle yolda görüyorum ayak üstü alıp yiyorum beni çocukluğuma götürüyor .))
Evet asıl adı çok erotik ama lezzetli bir tatlıdır.asıl ismi kerhane tatlısıdır : D
lokma ile beraber çok severim ama her yerde yenmiyor