En çok nerenizden şikayetçisiniz?

Konu sahibi son olarak 976 gün önce görüldü
Olağanüstüyüm, şahaneyim. Bebek gibiyim. Taş gibiyim. Çok güzelim... Bir de öyle bir güzelim ki ben , tuhaf bir güzelliğim var. Kadını, erkeği kıskanıyor beni, öyle güzelim. Anlıyor musunuz?

BEN DE TAŞ GİBİYİM
her yerimden öpüyorum lsfjdl muhteşem bir insanım, güneş gibiyim ateş gibiyim bi sn

larisu ve stockholm temsili

giphy.gif

Deniz kıyısında bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır. Güneş onu yakıp kavurur. O da Tanrıya yakarır keşke güneş olsaydım diye.
"Ol" der Tanrı. Güneş oluverir. Fakat bulutlar gelir örter güneşi, hükmü kalmaz.
Bulut olmak ister. "Ol" der Tanrı. Bulut olur. Rüzgar alır götürür bulutu, rüzgarın oyuncağı olur.
Rüzgar olmak ister bu kez. Ona da "Ol" der Tanrı.
Rüzgar her yere egemen olur, fırtına olur, kasırga olur. Herşey karşısında eğilir. Tam keyfi yerindeyken koca bir kayaya rastlar.
Ordan esen burdan eser, kaya banamısın demez! Bildiniz, Tanrı kaya olmasına da izin verir.
Dimdik ve güçlü durmaktadır artık dünyaya karşı... Sırtında bir acı ile uyanır....
Bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır.

-niçe

Şu sıralar *Vücudumun genelinden.. Çünkü sporu da bıraktım çok geniş bir adam olmaktan dolayı. Fakat, su içsem yarıyor denilen kavramın içerisindeyim, zaten genetik bir durum ama ne bileyim birisi gelir kolumu sıkar, birisi gelir yanağımı sıkar, birisi gelir sırtıma vurur.. Birisi gelir hulk der, birisi gelir tosun der... vsvsvs.. :) Bir yerden sonra sıkıcı oluyor bu durumlar.

Ben en çok forumdaki tiplerden şikayetçiyim, ay o ne öyle herkes baneLLL.

Dizlerimden şikayetçiyim şu sıralar çünkü ağrıyorlar.

Şikayetçi değilim ama daha kısa boylu olmak isterdim.

1.90 boyda olmaktan bazen şikayetçi oluyorum her mekana girişte milletin uzun.boyuma genis omuzlarima bakmalari beni rahatsiz edio artik :/ boy fidan gibi olduğu icin direk dikkat cekio tabi.

samaEL ne yazmış diye bakmaya geldim, yine yanıltmadı beni, teşekkürler :)

Simdi kalkip suramizdan deyip isyanmi edelim.cok sukur her yerim saglam. Eksik olan insanlara kiyasla sukretmeliyiz.

Geri