En çok hangisiyle dayak yediniz.?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
KmeoaNTvgebb5llQAXBhSrv6vWMqsgMf0Imo6BblGfbvSeMOgCb_Kb08oA0Ahem3RKBfLGPXChoKJoVzeanFJz3DqGE__aubIJzxPdyU54ovpmX7xWN5gg8V4agPWBfcxYMqzm94Ez0DUXSrFPjtVqN8JPkBSkrQAZDu_CdQorY-uEvM7Leew1atcPw0v8bJOUYIdr6ksLRXLXNp7YzQyS2oQf871mq6l6Q1CDSWBdxlbhDlzgDK3742qpmNQeT1TqzMTmFVisXerFOHHO1LwdCYdroxCS2Hm19BL6G2GaOEOKrUmtFOOCpVUrBhEwoVvDcLl9oTcwwMvhMmhGjX3WxUA5vso3vxgjdPnjY4osUnA3XVWsNBy60IDucEUOBNCLhTA5mJZtNLdrGqxE-Ob2xc8LgA_PVT-g9n96gG5J0jBTeKPC3uRxvvsnW0iBShxQPnALkHhuBM5C-0fA7M7PnsYrdD_qWjGWjE7_lrEj8QaOacECjoB5ULFQ8uZVSwSpXLqIbSJdQua8pg4pQnPVmjm2cezJ23FCl1cGRLQB0N-VfYhtfjziBWzv7S7chp66XNcS8yng4jFF0wxHlMTFJk084GAOdPzmOmtQUXOWLgpKpm860kUfrqTEFnfulP6ut-GgtLZs2KYX0_Ggg9P3RsHJL3NDPYVKiuJY7WkJZAC2eLM1wX13vkPsKbIMeFrk8h3xSn2Ogh6BXXQ_aTrgRd=w698-h969-no

Hg Futbolcu
Iyi ki varsin

Süreyya'nın cümleleri bazen terlik ve süpürgeden daha sert ve tehlikeli.

beni duvardan duvara vurdular, bunlar pasif şiddet gereçleri..
küçücük darbelerde dahi sürekli burnum kanıyordu.
çok şiddet gördüm, çocukluğuma dönemiyorum..

Hmm.. belki bir kac kere kacarken terlik firlattiklari olmustur.. baska seyler de firlatmis olabilirler. Bes kardesi yemisim (hakederek) bolca. Gerekli ve tadinda birakilmis dayaklar diyelim.. ins kendim gibi cocuklarim olmaz. Kucukken ve ergenlik donemindeyken fazla fenaydim, ama suan nasil usluyum bilemezsiniz :d Anacum ve babacuma tesekkurler (babam asla kiyamazdi gerce, nekadar yaramaz nekadar terbiyesiz hareketlerim olmus olsada)

Süpürge terlikkk süpürge borusu kayısı odunu sjsjxd canım anam iyi ki dövmüş eline koluna sağlık xd

Eskiden her kapinin ardinda bir cali supurge mutlaka vardi annem az atmadi supurgeyi peşimden hicte hedefini tuttaramiyordu tabi :)

Kardeşimle bir gün annem bizi niye hiç dövmüyor diye düşünürken onu çıldırtmaya karar vermiştik, ama cidden çıldırtmalık şeyler yapmıştık..Yine de vurmadı amaaa koca bir sürahi suyu bütün asilliğiyle ikimizin kafasından aşağıya boşaltıp sakince yanımızdan ayrılmıştı..Hiç unutmuyorum o günü .p

Abim de ben de hiç dayak yemedik. Hata yaptığımızda en fazla odalarımıza gönderilirdik ve sonra annem ya da babam gelip konuşma yapardı.

Neyle yemedim ki. Peeeeh. En cok neyle soruyor bir de. Ben dayagin her turlusunu fazlasiyla yedim cok sukur. Kafa mayin tarlasi gibi dikis izlerinden. Benim bir kaş'im bile 2 parca fkekcjwkkdkwm

Sacimi kazitamiyorum. 1-2 denedik ama yok sokak serserilerine donuyorum dikis izlerinden.

Hiçbiriyle. Çünkü dayak kültürü hiç olmadı evimizde. En fazla bakışlarıyla döverdi bizleri, annecim. :)

Kayış ve hortum ile olurdu genel de. Uykudan uyandırılıp sıcak suyun altına sokulmak izlerdi devamını. Üstelik ağlayamazdın çünkü ağladıkça dayağın dozu artardı. Ve hiç bir zaman yaramazlık yaptığım için dayak yemedim ne ilginçtir ki , keşke ben de yaramazlık yapsaydım da şaka ile karışık süpürge ve terlik ile dayak yeseydim. Sanırım daha çocuk hissederdim kendimi.

Geri