Soru C En çok hangi yönünüz eleştiri alıyor?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 589 gün önce görüldü
kendimle ilgili elestirileri hep moloz buldugum kisilerden aldim, oyle diyeyim. icten ice benimle ilgili belirli (olumlu-olumsuz) his veya dusunceleri olan kisilere de buyuk ihtimalle aynisini hissediyorum. enerji mi derler, kafa uyusmamazligi mi derler, cogu zaman karsiliklidir, dile getirmesek bile

mesela sabirsiz oldugum soylendi. bana gore de onlar keyifine gore davranan, sureyi bilincli ve gereksiz uzatan ve bir isin sonuclanmasini saglayamayan molozlardi :emoji_unamused:

<aegmod/on> Henüz beni eleştirecek yetiye sahip insanla karşılaşmadım. <aegmod/off>

Dağınıklığım da eleştirilir..

İnsanları iplemediğim için yakın çevremden umursuz adı altında bir eleştiri almıştım.

Gelmemem gitmemem, aramamam sormamam... Eski enerjim yok, yaşlandım bre Mastor. 27 yaşımda değilim. Gerçi ben o yaşımda da aynıydım. İşte anacım huy huy, değişmez.

Her doğruyu her yerde dile getiriyor olmam. Ben rahatsız değilim bundan ama

eskiden olsaydı en çok öfkemi eleştirirlerdi..
ama zamanla şunu fark ettim mesele öfke değil, dürtüsellik idi.
ben biraz şimdi olsun, hemen olsun insanıyım...beklemekle pek aram yok.
bazen bazı zamanların getirdiği o gazla düşünce filtresini atlayıp direkt aksiyona geçiyorum.
sinirlenince de saman alevi gibi parlayıp döküyorum içimi.
İyi yanı şu çabuk parlarım ama çabuk da sönerim ama tabii o çabuk parladığım anlarda yakıp yıkmadıysam toparlayabiliyorum...sonrası...yok...
Kötü yanı ise bazen beynim daha cümleyi kurmadan dilim start vermiş oluyor... tam olarak adı nedir... işte onu eleştiriyorlar....

eskiden olsaydı en çok ayaklarımı eleştirirlerdi.
ama zamanla şunu fark ettim ki ayaklarım değil kıskançlık idi.
ben biraz göz sevki olsun ne bileyim pozitiflik olsun insanıyım. boş işlerle pek aram yok.
bazı zamanların getirdiği o gazla düşünce filtresini atlayıp direkt salıyorum ayağı.
kıskanılıyorum tabi.
iyi yanı şu ki kıskançlık çok ama hayranlık da çok.
kötü yanıysa nazar. allah nazarlardan saklasın.

İçimden gelmiyorsa zorla bir şey yapmadığım ve bulunduğum kabın şeklini almadığım için dik başlı, inatçı diyorlar.

Genel olarak aceleci ve sabırsızlığım eleştirilir

Serttim sertim SERTLİK

Her yönden geliyor eleştiriler, ok gibi. Eleştiri kaldırabildiğim için problem yok.

Ay ben çok sertim azıcık yumuşa diyorlar olmuyordu.....

Dobra ve doğrucu Davut olmam eleştiriliyordu, son zamanlarda takdir ediliyor 😌

Geri