En Cok GörüLen 10 Kabus

Konu sahibi son olarak 1727 gün önce görüldü
Bende çenem çıktığından beri kabuslarımda sürekli çenemin çıktığını görüyorum.
Doğal felaket çok görürüm.
İlkokuldaykende ayakkabısz gezdiğimi görürdüm hep.

Nasıl bir insansam :D

Çok geçmiş olsun ira.
Ayakkabısız gezmek güzel ama :cici:

Hep sınava geç kalıyorum rüyalarımda sınav yerini bulamıyorum tek kabusum bu..

Çok geçmiş olsun ira.
Ayakkabısız gezmek güzel ama :cici:

Teşekkür ederim :cici:
Ama o zamanlar benim için kabus gibiydi hep unutuyordum ayakkabımı artık görmüyorum öyle şeyler

Saldırgan bir köpeğin üzerime atlaması

Hepsinin nörolojik bir karşılığı var ama size anlatıp bilgiyi zayi etmek istemiyorum. Nasıl olsa rüya tabirleri daha ilginç. Ama en azından şunu söyliyim, diş dökülmesi bruksizm, boğulma uyku apnesi anlamına gelir. Bok yoluna gidersiniz.

Galatasarayimiz sampiyon olunca digerlerine kabus oluyo

Kabus denilemez de sürekli bi okul rüyası.
Sınava yetişememe, bir dersten dolayı okulu uzatma,sınıfta kalma vb. anksiyete içeren rüyalar. Ekşide denk geldim bundan muzdarip onlarca insan var. Okul dönemim yoğun stres içeriyordu. Okulu hayatına travmatik şekilde yer etmiş her insanda oluyor galiba.

Tuvalete gidince uykum kaçtığı için rüyalarımın çoğu tuvalete yetişmekle ilgili oluyor. Şimdiye kadar bir zayiat vermedim, umarım yaş ilerledikçe de bu durum değişmez.: )))))))))

Ben sürekli deprem görüyordum bir ara, gökten ateş topu yağması…

benim rüyalar ağırlıklı olarak zaten gerilim, korku ve gizem.
imdb: 7.1

Eski sevgili.. hahahah

Genel olarak soyledim yani ben zaten aylardir dogru duzgun ruya bile gormuyorum.. daha dogrusu goruyorumdur da hatirlamiyorum

bu ara beşiktaşı sürekli gol yerken görüyorum.

Hepsinin nörolojik bir karşılığı var ama size anlatıp bilgiyi zayi etmek istemiyorum. Nasıl olsa rüya tabirleri daha ilginç. Ama en azından şunu söyliyim, diş dökülmesi bruksizm, boğulma uyku apnesi anlamına gelir. Bok yoluna gidersiniz.
Hepsinin mi nörolöjik karsiligi var?

Geri