En Çok Beklenen Yeni Diziler

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Konu Beyazperde.com seçmesidir,haberi ordan aldım,fragmanları bulmakta zorlandım,yarım saat 45 dakikadır bu konuyla uğraşıyorum.kopyala yapıştır gibi görünsede,renklendirme,font ayarları,isimlerin link olup onları düzenlemem fragman izleme falan anca açabildim.

Shadow and Bone
Foundation
Station Eleven

ilginç gelen diziler oldu bana,ve elbette herkesin beklediği,

The Lord of the Rings

bakalım nasıl olacak.yazdıklarım dışındakilere bakmam herhalde ama sizlerin de bekledikleri olabilir.

WandaVision’ın İlk Sezonu Beklenenden Uzun Olacak

Marvel Studios, ekrana gelmek için gün sayan WandaVision dizisinin 9 bölüm olacağını duyurdu. Yapılan açıklama dizinin 6 bölüm olacağı tahminlerinden sonra Marvel hayranlarını sevindirdi.

Disney+ için geliştirilen ilk Marvel dizisi WandaVision‘ın 9 bölümü ekrana gelecek. Klasik televizyon ve Marvel Sinematik Evreni karışımı olacağı aylardır gözümüze sokulan dizide Wanda ve Vision‘ın normal insanlar arasında yaşama çabasını izleyeceğiz.

Elizabeth Olsen ve Paul Bettany‘nin başrolde bulunduğu dizide ayrıca Kathryn Hahn (Agnes), Captain Marvel‘dan hatırlayacağımız Teyonah Parris (Monica Rambeau), Thor and Thor: The Dark World‘den Kat Dennings (Darcy) ve Ant-Man and The Wasp filminden Randall Park (Jimmy Woo) rol alıyor.

Marvel Sinematik Evreni’nden başka isimleri de görmeyi umut ettiğimiz WandaVision 15 Ocak‘ta Disney+‘ta yayınlanacak.

wandavision-1.jpg

Geri