Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Neler duydu anlatsana xd biraz yargılayalım :dBu gözler neler gördü, kulaklar neler duydu.
Değil. 4 alınıyor ama o eş. Cariye sınırsız. Hani pizza yada hamburger aldığında içecek sınırsız olan yerler var ya. Elindeki karton bardak bosaldikca dolduruyodun. Şahane bişey.3 değil mi
Hani Allah’ın hakkı 3tü
Triggerlandım gidiyorumDeğil. 4 alınıyor ama o eş. Cariye sınırsız. Şahane bişey.
Tabi. Seyehat için de kolaylık var.Triggerlandım gidiyorum
İMDAT @Lefty help…Tabi. Seyehat için de kolaylık var.
Seyahat 24 saatten fazla sürmüş ise yolda bir hanım yardımcı alma hakkı var. Yolluk gibi düşün.
Kartonu değişmiyordun ama -_-Elindeki karton bardak bosaldikca dolduruyodun. Şahane bişey.
Adamlar niye entari giyiyor sanıyordun. Sadece sıcak diye mi, hayır kuşum.. don giymeye vakitleri yok.
Şimdi de hadis mi uydurmaya başladınAldatan bizden değildir demiş Peygamberimiz. Safınızı seçin.
Bizi aldatan bizden değildir demiş insanları dolandıran bir kişi hakkında. Bunu genellemeye aldım. Sen şimdi bizden misin? Değil misin? Kararını ver. Hipokrat yeminini de unutma.Şimdi de hadis mi uydurmaya başladın
O başka bişi. Kafamıza göre yamultamayiz ayet ve hadislereri.Bizi aldatan bizden değildir demiş insanları dolandıran bir kişi hakkında. Bunu genellemeye aldım. Sen şimdi bizden misin? Değil misin? Kararını ver. Hipokrat yeminini de unutma.