- Web sitesi
- www.instagram.com
Çapkınım hovardayım sarkısı sana ait oysa xndmndndsen kendini ele verdin akldşlksdj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çapkınım hovardayım sarkısı sana ait oysa xndmndndsen kendini ele verdin akldşlksdj
Duydu duyduuuu o yuzden bugun ayri yaticas tripli xnndnxnxnxSus angie duymasin. Yakar seni .S
Çapkın, çapkınlık yapana... hovarda, hovardalık yapana denir...Çapkınım hovardayım sarkısı sana ait oysa xndmndnd
cok fena olur cok. harem bunun yaninda az kalir ve buna diyebilecegim tek sey aboooovvv olurYa düsün.
Bir de kafalarindakini aktive etseler..omon yorobbi.
Ay yine naptım kızz :dBak angieeee benim canımı sıkmaaaaaaaa !!!
Peki erkeğe desek istediğin şekil aldat, gönül eğle filan fişmekan diyerek özgürlük tanisak ters psikoloji etkisi yaratir mi?Vakti zamaninda mükemmel bi adami aldatma gafletinde bulunmuş, müteakip olarak arayarak haber verme gereksinimi duymustum.
İyi ki haber vermisim, orasi ayri
Affedildim fakat sandim ki salaktir, bir kere affetti artik hep böyle devam eder.
Dünyada ne yazik ki masallarda anlatilan mükemmel insanlar yok, asik olabilirsiniz, deger verebilirsiniz ve mükemmel bir esiniz olabilir lakin insan her zaman her seyi tek bi kiside bulamayabilir
Ornegin esinizin mükemmel bi anne olmasi cilgin bi seks hayatinizin olmasini saglamaz veya sevgilinizin cok kültürlü bi adam olmasi onun cok eglenceli olmasini da saglamaz. Veya bazen icinizde bir seyler sirf rutini kirmak icin sizi zorlar
O yuzden insan bi iliskiye baslarken sinirlarini ona göre bastan belirtmeli, olmadigi olamayacagi kisiyi zorlamamali...
Cünki yasak dünyasi sihirli. O icki kadehleri rahatlamaniza, sohbetler gülüsler iltifatlar vicdaninizi susturmaya kendinizi güclü, kendinizi kendi dünyanizin madonna'si gibi hissetmenize yeterli
Oysa oradan ayrilinca fark edersiniz ki yaptiginiz tek sey bi taraftaki adamdan aldiginiz seyi bir ötekine vermekmis.
Bir daha hic kimseyi aldatmadim, fakat cok şükür hala aslanim.
kamu spotu: aldatmayin ln, baslatmayin burcunuza. gidin baska sekilde rehabilite edin iliskinizi.
Peki erkeğe desek istediğin şekil aldat, gönül eğle filan fişmekan diyerek özgürlük tanisak ters psikoloji etkisi yaratir mi?
Profiline bıraktım bir şey aslında tam olarak öyle değil. Sınırlı özgürlükler lazım.Hahah
Aslinda erkeğe "git istedigin sekilde ne yasıyorsan yasa" demek, "ben baskalariyla iliski yasamanı aldatmaktan saymıyorum" demek degil midir güzel ayşam.
Erkege bagli bence, farkli kisilerle seks yapmaktan hoşlanıyorsa kapiyi ölü agzi gibi acik birakmis olursun. Ama adamin derdi farkli kişiler degil yasagin cezbediciligi ise, ters psikoloji olabilir evet