En cimri erkekler bu burçtan çıkıyor

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü

1-OĞLAK BURCU

Oğlak burçları her zaman hırslı ve çalışkan yapılarıyla dikkat çeker. Oğlak burcu olan kişiler para kazanmayı çok sever. Ancak konu para harcamaya gelince oğlak burçlarından bu performansı bekleyemezsiniz. Çünkü onlar para harcamayı hiç sevmezler.​

Maddeci Oğlakların en büyük fobisi para harcamak olarak biliniyor. Onlardan her şey isteyin ancak para asla istemeyin. Özellikle sakın borç almayın. Oğlak burçları parayı harcamak için değil biriktirmek için kazanıyor. Bu sebeple ondan eli açık davranışlar beklemek doğru olmaz.​

2-AKREP BURCU​

Akrep burçları genellikle keyfine düşkün olur. Bu sebeple parayı harcamayı çok sevdikleri düşünülebilir. Ancak durum böyle değildir. Akrep burçları hesap, kitap işlerini çok sever.​

Akrepler para ödemeyi değil ödetmeyi severler. Hesap öderken bir adım geride dururlar.​

Akrep burçları genellikle birikim yapmaktan yana onur. Onları savurgan davranışlarda bulunurken göremezsiniz. Akrep burçları çalışmayı sever ve durmaksızın çalışır. Ancak kazandığı parayı harcamaz.​

3-BAŞAK BURCU​

Başak burçları her zaman kusursuzu ister. Standartları her zaman yüksek olan başak burçları, istediklerini elde etmek için durmadan çalışır.​

Başak burçları çalışmayı ve para kazanmayı çok sever. Ancak konu para harcamaya gelince başak burçlarını ortada göremezsiniz.​

Başak burçları sadece ihtiyaçları doğrultusunda harcamalar yapar. Her kuruşun hesabını yapan başak burçları, genellikle çok cimri olur. Ayrıca çok tutumlu olan başak burçları, genellikle kazandığı parayı biriktirmeyi sever ve bundan çok keyif alır.​

4-YENGEÇ BURCU​

Yengeç burçları, her zaman evinde vakit geçirmek ister. Evcimen yapıları sebebiyle sosyalleşmek pek onlara göre olmaz.​

Yengeç burcunun hep evde olmak istemesinin bir sebebi de para harcamamak olabilir. Yengeç burçları genellikle iş hayatında çok başarı olur ve güzel paralar kazanır.​

Söz konusu para harcamak olduğunda her zaman bir adım geride durur. Cebinde adeta akrep olan yengeç burçlarını, para harcarken görmek neredeyse imkansız olabilir. Onlar parasını son kuruşuna kadar biriktirir. Yengeç burçları bu sebeple cimri olarak bilinir.​

Balıkta cömert. Bütün her şeyini verir.....
Salak ben çünkü..

Cimrilik degil birikim

Kızlar iyiliğiniz için açtım bu konuyu.. bu burçları bırakıp kaçın....

Yengeç yanlış )

Cebinde akrep var" deyimi akrep burçlarının pintiliğinden geliyormuş, yeni ve doğru bilgi arkadaşlar, ben ne zaman yalan beyanda bulundum?

Sizi pintiler sizi, insanın eli biraz açık olur, bana da hep akrep denk geliyor, ulan diyorum yine pinti karıya düştük... Kardeşim kendin harcamıyorsun, bana karışma bari.

Bâri.

Terazi burcu da olmalıydı

konu içerisinde terazi burcu da geçmiş. tanıdığım iki erkek terazinin hiç cimriliğine şahit olmadım... edri, aksine doğum günümde birkaç tane hediye göndermişti, kitap da hediye etmişliği var. ama yengeç… bakın, cimrioğlu cimriler ve bunu tutumluluk olarak adlandırıyorlar. hayır, dümdüz katıksız cimriler.ljfhjjh karşılaştığım en bonkör burç ise balık; erkeği de kadını da.

akrep cimri değil de tutumlu daha çok.

herkese cömert olmam ya
neden cömert olayım

Kredi kartının asgari tutarı maaşımın 2 katı ne cimriliğinden bahsetiyorsun sen yengeç burçları için..

Geri