En büyük rakibiniz ya da aşmanız gereken bir engel var mı?

Konu sahibi son olarak 973 gün önce görüldü
Benim en büyük rakibim THY .d

Aşamayacağımı düşündüğüm engel çıkarsa karşıma, vakit kaybedip enerjimi boşa harcamam ve zamana bırakıp yoluma devam ederim.
Kimse ile rekabete girmem ve kendi yönümü çizerim.

kendimle barisigim benim rakibimde engelimde yok

bende hirs eksikti. artik var, istediklerimin cogaldigindan ve mutlaka gerceklesmesini istedigimden. bu yuzden biraz degismis olabilirim.

sadece ben bu rakip olayini anlamiyom. cocukca. herkes kendi ekmeginde olsun, bir baskasina odaklanmasin. odaklandigi an, kendisini rezil eder ve ruh hali performansini negatif etkiler. yani her sekilde yenilen o olur. bendd zaten kimseye o gozle bakmiyom, sen kendi isini yap ve iyi yerlere gel, alkislarim, ama bana da rakip diye bakilmasindan hoslanmam (komik geliyo). surekli ugrasirlar veya yoluna bir tas koyulur. bu itici ve rezil hareketler karsi taraf icin gereksiz zaman kaybi. zaten ulasacagiz bir yerlere, bos yere negatif enerji yuklemesini yapmasinlar. bir felak ve nasla yine atariz uzerimizden yani. rakip olayini abartmayin pls. rahat birakilmak isteyen insanlari rahat birakin. illa bulasacagim diyorsaniz, rezil olmayi da goze alin ve sonuclari kabul edin. yoksa timarhaneye kadar yolunuz olur. kafanizi bozmayin. olculu olun.

Var...kalbim..........
Bana hep terso yapmaya calisiyo ama yemezler kocum

thy mi : S
o değil de en büyük rakibim iblislerdir

ben üşenirim engel falan geri dönerim .

ne engeli ne rakibi yeni uyandim 255m kare bahcemde kahvalti edicem ,)

aman yaa, hic kafa yormam böyle şeylere

İnsanın önündeki en büyük engel kendisidir diye bir söz duymuştum, doğru olabilir

benim derdim kendimle.
hayatta engel bitmez ki sürekli bir şeyleri halletmeye çalışırsın sonra da başka şeyler çıkar.

valry in banı nezaman açılcak ya : )
benm rakibim filan olamaz : )

1000075681.jpg

Hahshfh,bir an ciddiye alamadım konuyu..

• Kahkaha
Tepkiler: RK
Bence bir insanı en çok engelleyen de en büyük rakibi de her zaman kendisidir

Önyargilarim. Aşamam. Oldugum yerde sayarim,

Geri