En büyük pişmanlığınız nedir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Pişmanlık duymak için pek vaktim olmuyor ayrıca hayat bir tecrübe alanı ve yaşananı iyisi ile kötüsü ile kabullenmek ancak aynı yanlışı tekrar etmemek daha mantıklı geliyor.

Öyle büyük pişmanlıklar yaşamadım. Hayatı bu şekilde konumlandırmadığım için de olabilir. Misal ikili ilişkilerimde beni hayal kırıklığına uğratan bir insan için vade dolmuştur ve iletişim kesilmelidir. Bunu asla pişmanlık olarak nitelendirmem. Yaşamam ve ders almam gerekiyordu aldım ve bitti.
Belki pişmanlık boyutunu kısmi olarak mesleki anlamda yaşamış olabilirim. Mutsuzluk olgusu üzerine o da.. İstediğim kariyer yolculuğunu zamanında çok çaba sarfetmeyerek kaçırıp, bugün aşk duyarak çalışma şansımı yitirmiş olmam..

Öyle büyük pişmanlıklar yaşamadım. Hayatı bu şekilde konumlandırmadığım için de olabilir. Misal ikili ilişkilerimde beni hayal kırıklığına uğratan bir insan için vade dolmuştur ve iletişim kesilmelidir. Bunu asla pişmanlık olarak nitelendirmem. Yaşamam ve ders almam gerekiyordu aldım ve bitti.
Belki pişmanlık boyutunu kısmi olarak mesleki anlamda yaşamış olabilirim. Mutsuzluk olgusu üzerine o da.. İstediğim kariyer yolculuğunu zamanında çok çaba sarfetmeyerek kaçırıp, bugün aşk duyarak çalışma şansımı yitirmiş olmam..
Efso yine döktürmüş.

Ailemin desteklediği ancak benim göz ardı ettiğim yeteneklerim.Sahnelerde olabilirdim.Haldun Taner'in kapisindan dönmem bazı zamanlar aklıma gelir.Ne heyecanlı günlerdi.

ilk başlarda pişman olduğum şeylerin hepsini ilerleyen dönemler de lehime çevirdiğimden hiç büyük pişmanlığım olmadı.
her negatif durum çok daha pozitif şeylere döndü çünkü

orta birinci sınıfta matematikle arama mesafe koymasaydım iyiydi.
obeb okek öğrenmedim, şimdi sürünüyorum.

2000-2005 arası komple pişmanlık, atlatamıyorum hala bazı şeyleri

Geri