En büyük hayal kırıklığı yaşadığınız gecenin sabahına nasıl uyandınız?

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
En büyük hayal kırıklığı yaşadığınız gecenin sabahına nasıl uyandınız?

Dipçik gibi uyandım. İntikam yeminleri ettim. Dermişim. Şaka şaka. Hiçbir şey o geceden önceki gibi olmadı ama...

Hayal kırıklığı yaşamışsam akabinde bolca da ağlamışımdır. Tüüüüm pislikleri akıtmışımdır, artıları eksilere çevirmiş, hesabı kitabı yapmış, yanılsamaları bırakmış ve mis gibi bir uyku çekmişimdir. Sabahına da ferahlamış bir şekilde uyanmışımdır.

Oldu mu?

Hayal kırıklığı yaşamak için olaylara, kişilere çok fazla anlam yüklemek gerekiyor ancak bazı şeyleri baştan kabullenirseniz büyük hayal kırıklıklarınız da olmaz. Olmadığı için de yine normal şekilde hayata devam edersiniz.

bu denli büyük bir hayal kırıklığından sonra uyuyamam… bazı geceler kabus olur napalım.

Ağlarım önce bir güzel. Sonra da bir güzel uyurum. Sabah uyandığımda çözüm için uğraşırım, kendimi iyi etmek için uğraşırım. Böyle yaptım. Bir gün yine büyük bir hayalkırıklığı yaşarsam böyle yapacağım. Önce dramaysa drama, sonra da dibine kadar aksiyon.

şiş gözlerle… ilk gün düşünememe yetisiyle her hangi bi yanlış yapmamak için kendimle savaşırım sonra zamana bırakırım… zamanla unuturum

Doğruyu yanlışı, yalanları görerek uyandım…

Ağlamışımdır büyük ihtimalle o gece. Sabahına şiş gözlerle aynaya bakarken kendime kızıp sonrasında daha güçlü yoluma devam ederim. Vaktinde çok büyük bi acıyla sınandım o bile zamanla azaldı, bu dünyadaki hiç bi acı ondan daha büyük olmadı şimdilik. O yüzden çok kafa yoramıyorum acılara, hayalkırıklıklarına.

Bir çalışmanın ortasındayken kadroya tepeden inme birinin alındığını öğrenmiştik bir akşam üzeri. İlk duyduğum an kalabalığın da etkisiyle pek de koymamıştı işin açığı. O etki bütün gece sürdüğü için uyumadan evvel de pek düşünmedim ama sabah kalktığımda korkunç bir his kaplamıştı tüm vücudumu. O sabah elimde sadece birkaç yudum alınmış filtre kahve ile 36 bin adım atmışım. Epey bir yürüdükten sonra kabullenmişlik ağır basasarak o korkunç hissi vücudumdan söküp attı. Sonrasında da normal bir şekilde devam ettim hayatıma.

Tabii ki yalan söylüyorum. Normal şekilde devam edemedim hayatıma. Buna takılıp kalmadım ama bununla birlikte epey bir şeyi geride bırakarak devam ettim hayatıma.

Hayal kırıklığı yaşamak için olaylara, kişilere çok fazla anlam yüklemek gerekiyor ancak bazı şeyleri baştan kabullenirseniz büyük hayal kırıklıklarınız da olmaz. Olmadığı için de yine normal şekilde hayata devam edersiniz.
Hayatta her şey mümkündür ve bu gerçeği baştan kabullendikten sonra çok da şaşıracak bir şey kalmıyor, hafif bir kırgınlık ve üzüntü ile atlatıyorsunuz.

Gece nasıl hayal kırıklığına uğranır ki ama. Ne yani date'e çıktığınız kız vermedi mi nooldu.

Geri