En #Büyük Güç HayalGücüdür

Konu sahibi son olarak 3686 gün önce görüldü
karanlik.jpg

Hayatınızın karardığını düşünüyorsanız bu ışığınızın söndüğüne işarettir.

Bir kalem ve bir düş seni her yere götürebilir!
Joyce A. Myers

Ne kadar doğruyu anlatsan da sözler değil düşünceler kazanır ancak zamanla o sözler düşüncelerin yerini alır... #SAsa

Sayfan hayırlı olsun deyip minik bir katkıda bulunmaya geldim:)

"Havalara giren birine hiç dokunmayın. Bırakın ne kadar yükselirse o kadar sert düşecektir. İzleyin ve keyfini çıkarın."

İşini seversen başarılı, eşini seversen mutlu, Rabbini seversen huzurlu bir hayat geçirirsin...Sen sen ol sakın sevgiyi küçümseme.... #SAsa

Herşeyi olumlu yönleriyle değerlendiren insanlara salak cihetiyle bakanlara bizde mutlu olmak istiyorum dedikleri nde onlara ayni cihetle bakıyoruz :) :) :) #SAsa

:heyoo:
SAsaX 'ciğim sayfan hayırlı olsun diyip bende bi iki şey karalamak istiyorum.
Hayatta ne kadar güçlüğü olduğun bulunduğun konuma veya cebindeki paraya göre değil cevrendeki dostum diyebildiğin insanların çokluğu nazarında doğrudur.Ve ben çok güçlüyüm :) SAsaX ilahimorluk

:heyoo:
SAsaX 'ciğim sayfan hayırlı olsun diyip bende bi iki şey karalamak istiyorum.
Hayatta ne kadar güçlüğü olduğun bulunduğun konuma veya cebindeki paraya göre değil cevrendeki dostum diyebildiğin insanların çokluğu nazarında doğrudur.Ve ben çok güçlüyüm :) SAsaX ilahimorluk

Teşekkür ederim :) :) :) ve biz çok güçlüyüz sayeniz de kök le ilahimorluk :) :) :)

#SeninleHerSeyeVarımBen diyene mi yoksa Seninle Senin İçin Hayırlı Olan Herşeye Varım diyene mi bağlanmak lazım... #SAsa

Cahil olduğunu düşündüğünüz insanları anlayamadığınız için asıl sizin cahil olabilme ihtimalinizi... Hiç Düşündünüz Mü? #SAsa

İnsanları kendi düşünce ve yorumlarınıza göre değerlendirirseniz eğer, hayal ve gerçek arasında ki farkı kavrayamaz bir hale gelirsiniz... #SAsa

Geri