Soru C En belirgin kıroluk belirtileri nelerdir?

Konu sahibi son olarak 1069 gün önce görüldü
"bir bayana el kaldırmak bizim kitabımıza ters" diyerek kesin çizgileri olduğunu açıkça ve emin bir şekilde belirttikten sonra "bayansa bayanlığını bilsin otursun evinde, o saatte dışarda ne işi varmış" diyen insanlar kıronun da en önde gideni oluyor genellikle.

forumda dm kapatmak.
yobaz olup entelektuelim havasi sergilemek

Ay keske biri cikip fotograflarda yuzunu emoji ile kapatmak dese, sonra digeri cikip cok biliyosan sen koy dese, oburu emoji koyarken sana mi soracagim dese. Harika bi kaos olurdu ama.. yok. Bu arada benim de icimde bir miktar kekoluk var. sevgilimin bas harfini kolyemde tasirim kesin.

Kroyu mroyu bilmem de erkekler altın (saat vb) takmasın mümkünse ya

• Beğen
Tepkiler: ne
Ay keske biri cikip fotograflarda yuzunu emoji ile kapatmak dese, sonra digeri cikip cok biliyosan sen koy dese, oburu emoji koyarken sana mi soracagim dese. Harika bi kaos olurdu ama.. yok. Bu arada benim de icimde bir miktar kekoluk var. sevgilimin bas harfini kolyemde tasirim kesin.

Bence de desinler
de
Bu durumun kroluk ile bağlantısını kurmaya çalışıyorum.
Merak ettim.

Bkz: Anlamadigini belli etme yontemleri.

Hani güzel bir kadın görünce ortamda hava atmak ben burdayım demek için bağıra çağıra konuşan adamlar vardır hiç denk geldiniz mi bilmiyorum. Anlamsız bir konu üzerinden hava atmaya çalışırlar.
Of

Hani güzel bir kadın görünce ortamda hava atmak ben burdayım demek için bağıra çağıra konuşan adamlar vardır hiç denk geldiniz mi bilmiyorum. Anlamsız bir konu üzerinden hava atmaya çalışırlar.
Of
+1
Bunu kadınlarda yapıyor :D

s-3dd5ac4426c0a404a7185f71ef1de435d389a88e.jpg

Geri