Soru C En belirgin kıroluk belirtileri nelerdir?

Konu sahibi son olarak 1069 gün önce görüldü
@VERA
napayim iste.. disardan gordugum, izledigim seyler. daha fazlasi var

birine karsi yaptigi ufak bi iyiligi veya normal olarak algiladigimiz seyleri, buyuk bise yapmis gibi gosterir ve asiri kaba, rahatsiz edici sekilde yaparlar.

orn: cafede/restoranda yemek yiyorsunuz ve surekli "daha fazla al, daha fazla alsana bak gercekten" diye durter ve bunu sesli bi sekilde yapar ki yan masalarda ki de duysun. "sadece salata" dersin ve kendisi "yaaauv sadece salatayla doyulur mu azcik bise daha al yauv alla alla" gibi konusmalar eder garsonun yaninda. kizlar da tabi n'apsin. utaniyolar ve bozmuyolar kendilerini

muthis beat, muzik anlayislari olabilir. espiri anlayislari da oyledir ama kendileri gercekten ama gercekten k r o. aklima bir kac rapci, ses sanatcisi geldi bile.

bizim sjaak da biraz kro:

utanma arlanmalari yoktur. zart zurt heyt hoyt dolasirlar ortalikta

kafalarini sallayarak havali havali sigara icerken o guldukleri an, dumanin agizlarindan cikis sekli ve gulerken bogulma tehlikesi yasayip hala hohoho diye devam etmeleri. arkadaslardan birisinin sirtina vurmasi

kadinlara guzellik yapmak isterken asiriya kacan hareketlerle yaparlar bunu. mesela yol vermek isterler. normal insan hafif basini one eger ve buyrun der gibi yol verir. bunlar heyecanli ve fazla hareketli bi sekilde obur yana ziplarlar ve HA HE HEH GIT der

@Thalassa hnm yakın zamanda bir Türkiye seyahati yapmış anlaşılan. lol. Görünen o ki epey bir iz bırakmış bu seyahat....

Benim için en belirgin olanı metro/otobüs/vapur gibi yerlerde bacaklarını her iki yöne olabildiğince açıp bir manda edasıyla yayılmış olmaları.

kucuk erkek cocuklarini da kendilerine benzetiyorlar :s bizim apartmanin onunde bi arkadasimla bulusacaktim. tabi baya bekledim. bi cocuk ve babasi apartmandan cikti ve cocuk bana bakarak "bu kari kimdir" diye sordu babasina. babasi da cocuga sanane lan diyo. utandim valla

@Thalassa yazıldı mı bilmiyorum ancak bir de araba markasını belli etmek için anahtarı gözüne sokmaya çalışanlar var ve dilerim denk gelmemişsindir.:)

birde baska tip insanlar var. bunlar kro degil. ama sanki kardesler veya uzaktan akrabalar. nasil daha iyi tarif edebilirim bilemedim ama burada kendilerine "tokkie" diyoruz. her ulkede var tokkieler. Turkiye'de ne diyonuz?

ornek :d

birde baska tip insanlar var. bunlar kro degil. ama sanki kardesler veya uzaktan akrabalar. nasil daha iyi tarif edebilirim bilemedim ama burada kendilerine "tokkie" diyoruz. her ulkede var tokkieler. Turkiye'de ne diyonuz?

ornek :d

Apaçi deniyor galiba ama emin değilim.:)

Geri