Soru C En belirgin kıroluk belirtileri nelerdir?

Konu sahibi son olarak 1069 gün önce görüldü
bankamatik sirasinda beklerken, onunde ki kro'nun bogazinda agizinda tukurugunu biriktirip, yere tukurmesi. balgam da olabilir herneyse

sokak veya carsi, pazar da olabilir, hep belirli bi kosede ayakta durur veya otururlar birlikte. gelene gecene okuz gibi bakarlar. o catwalk yolun sonu gelsin artik diye iclenirsin icinden

konusma tarzlari kaba ve iticidir. lafa basladiklari gibi yuzlerine cakasin gelir

Sürekli para konuşan ve ben zenginim diye ortalikta gezen erkekler .
Surekli güzellikten bahsedip ben güzelim ben şoyle hoşum diye ortalikta gezen kadınlar .

Sadece erkeklerde olmuyor bu belirtiler ve kıro tabirini kullanmak istemiyorumda görgüsuz diyelim daha doğru olur.

bilerek hafif kambur/egri yururler. havali yuruyusleri bu

kendi aralarinda photo shoot yaparlar. oyle boyle degil. hepte ayni pozlar. uzaklara bakmak veya arabanin onunde durup uzaklara bakmak. hepsinin sigarasi da vardir

superman gibi davranir ve buyuk vaatlerde bulunur. ama en ufak terslikte ilk o korkup kacar

genel olarak pek akilli degildir. akilli olmamakla beraber kendisini cok begenir. cekingen ve utangac da degildir. yanina Jennifer Lopez gibi isimleri, o tarz ve guzellikte olan kadinlari anca yakistirir. bazen onu bile begenmez. yani aslinda kendisi bi halt degil ama yukseklerde gorur kendisini

genel olarak pek akilli degildir. akilli olmamakla beraber kendisini cok begenir. cekingen ve utangac da degildir. yanina Jennifer Lopez gibi isimleri, o tarz ve guzellikte olan kadinlari anca yakistirir. bazen onu bile begenmez. yani aslinda kendisi bi halt degil ama yukseklerde gorur kendisini
Bu tanımlama bana birisini hatırlattı ve on numara tespit.:)

Kimi yeteneksizliğini parasıyla elde etmeye çalışır.Kimi ise maço tavırlarıyla sahiplenici süsü verip sokak ortasında azarlar ve fiziksel şiddete kadar götürür.Takı takıntıları mevcut.(Gümüş)

Geri