Soru C En belirgin kıroluk belirtileri nelerdir?

Konu sahibi son olarak 1068 gün önce görüldü
Size de konu beğendiremiyoruz ama 100 metre ilerden belli olan beyaz çorapları da giyen sizdiniz vakti zamanında ;d

au79fT.jpeg

Ya yazgı jdndn tatlı kadın.
Ben diğer konularını değil de bunu pek beğenmedim :d çıkayım mı konudan ndnd kıro lafını sevmiyorum pek aşağılayıcı ya biraz. Kullanmıyor değilim ama güzel bi kelime değil aslında "kezban" gibi.

Ben erkekte ya da kadında cğmlaya başlangıç ya da nokta olarak kullandıkları küfrü itici buluyorum. Bir de erkekte dar paça bilekte pantolon sevmiyorum, kendimi pıçaklamak istiyom o görüntüyü görünce :d

Bu üslubu pek beğenmiyorum lâkin şöyle bir durum var; Kadın herhangi bir dönemde kendine yakışan/yakışmayan herhangi bir şeyi giyerse "moda", erkek giydiği zaman "kıro". Siz bu sitenin yazarısınız, daha büyük düşünün bence.
MaryJaneFrance.128.874958.jpg

Bu üslubu pek beğenmiyorum lâkin şöyle bir durum var; Kadın herhangi bir dönemde kendine yakışan/yakışmayan herhangi bir şeyi giyerse "moda", erkek giydiği zaman "kıro". Siz bu sitenin yazarısınız, daha büyük düşünün bence.
MaryJaneFrance.128.874958.jpg

Beyefendi her şeyi eleştirme çabanızı bir yere kadar anlayabiliyorum fakat eğlence amacıyla açılmış bir konuya daha büyük düşünün demenizi yahut bir başka konuya aptal demenizi anlamlandıramıyorum. Beğenmiyorsanız daha üzerine düşünülmüş konulara yorum atabilirsiniz burada konunun isminden çok içeriğindeki yorumlar komik oluyor siz beğenseniz de beğenmeseniz de ben açmaya devam edeceğim. Saygılar:)

gömlek üstünden omuza kazak atmaları,
altın saat takmaları,
tükürmeleri,
gömlek düğmeleri açıp gögus kıllarını göstermeleri,
artistik eller dışarıda yürümeleri,
kısa paçalı pantolon giymeleri,
ilk defa kadın görmüş gibi bakmaları,
jöle sürüp saçları dikmeleri,
masaya araba anahtarı, sigara, cüzdan koymaları,
yüksek sesle konusup dikkat çekmeye çalışması,
zincir takmaları,
adres ver lan demesi
vs vs vs vs vsssss.

kimle konuşuyorsun diye sormak. dayanamıyorum yapıyorum bunu şakayla karıştırıp xd ufak tefek kıroluklar kimseyi öldürmez sonuçta.

ilk posttaki adamın arabasına binmek için birbirini ezenler tanıyorum sadfasfsafd

baştacısın hewalito

Görsel olarak mi?
Zihinsel?
Egitimsel?
Sel ler cok.Hangine göre?

Saç şeklinden oluşan travma

Başka bir erkekle konuşuyor ise kadın saçma sapan triplere girer ve intikam almaya çalışır krolamance :)

krolari konusma seklinden, hareketlerinden ve durusundan uzakta bile olsan anlarsin. nefret ettigim tipler.

Davetli olarak gittiği ticari olmayan tekneye binerken, tekne sahibinden izin almadan hart diye ayakkabıyla güverteye çıkması veya tekne için temiz ayakkabı getirmemesi…

Geri