En beğendiğiniz Kore yapımı dizi hangisidir?

• Kullanıcı huri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 1419 gün önce görüldü
Playful Kiss diye bir dizi vardı. Bir ara lisede tüm sınıf takılmıştık tüm bölümleri 1-2 günde izlemiştik.. :)

Tek aklimda kalan Kore dizisi "Wild romance", kesin cok gulmus oldugum icin unutmamisim. Dizi muzikleri de cok cok iyi. Sarki sozleri de cok anlamli. Vesile oldun yeniden bu sarkilari bulmama :D

Izlediklerimin arasinda en begendikleriminden biri ''crash landing on you'' guney ve kuzey kore sonunu cok guzel bir dil ile anlatan, gunumuzde onlarin nasil yasadigina dair ufak bilgiler veren cok guzel bir diziydi.
Sonra fantastik bir sey izlemek isteyenler icin ''W tho worlds'' cizgi film karakteri gercek oluyor vs, simdi soyleyince tuhaf ama izleyince gayet normal haha
Diger bir dizi ise "because this is my first life" bu diziyi shinigamiye tavsiye etmistim hic begenmemisti ahaha :D bu dizi korede hayat pahaliligindan kalan yalnizligi anlatan bir dizi, adam biraz sorunlu hissiz bir tip sonradan birseyler oluyor iste.
Emergency couple'da guzel bir dizi, bosandiktan sonra ayni ortamda calismak zorunda kalan bir ciftin romantik hikayesi.
Simdi ilk aklima gelenler bunlar.

Donem donem Allah belami veriyor ve bu batakliga dusuyorum. Dizinin ismi mask, entrikanin nereden gelecegi belli olmuyor bu dizide surukleyici diyebilirim.

Saraydaki Mücevher
İmparatoriçe Ki
Sarayın İncisi...

Cangemaa çok datlısın kii

korelilerin cilt bakım ürünleri hariç hiçbir şeyini sevmiyorum, ilgimi de çekmiyor. hele k-pop falan duydukça egzemam azıyor... bi de bunların erkeklerini beğenenler var. ahıra yeni düşmüş buzağı parlaklığında adamların nesini seviyorsunuz. hadi sevdiniz bari beğenmeyin. aman tanrım koreliler bununla nasıl yaşayacak şimdi neler dedim...

zamanında forumda bunlar (güney kore film ve dizileri) üzerine muhabbet çevirirken de birtakım yakıştırmalara maruz kalmıştık sksk evet evet onun da en kralını yaşadık dkzj sonra parazit'in ve squid game'in nasıl delice izlendiğini gördük, popülizmin gözünü seveyim.

çok kaliteli yapımları vardır, amerikalılar sürekli devşiriyorlar zaten. bir de çıtır çerez romcom'ları vardır, bazı bünyelere iyi gelir.

oldboy çok ödüllü olmasına rağmen pek benlik değil. never ending story çok güzel filmdir. castaway on the moon hazinedir. pieta, a tale of two sisters vs vs. dolls dicektim ama o capon.

değişik bir şey arayanlara güney kore sineması tat verir. severiz.

Tek aklimda kalan Kore dizisi "Wild romance", kesin cok gulmus oldugum icin unutmamisim. Dizi muzikleri de cok cok iyi. Sarki sozleri de cok anlamli. Vesile oldun yeniden bu sarkilari bulmama :D

ya gercekten cok sevmistim bu diziyi bir zamanlar. yine topice bakinca sarkilara daldim :p

bir de melo çok haklı. k-pop delirtiyor insanı-arada güzel şeyler çıksa da- fekat soundtrackler efsanedir. birini bırakalım.

edit: sinema ve dizi beraber yazmışım sorry

bir de melo çok haklı. k-pop delirtiyor insanı-arada güzel şeyler çıksa da- fekat soundtrackler efsanedir. birini bırakalım.

edit: sinema ve dizi beraber yazmışım sorry

böyle dinleyince güzel ama k-pop nedir... yaşlı yaşlı konuşuyorum gibi geliyor ama reddediyorum k-popı. korelilere bi darbe daha sjhsjhs.

böyle dinleyince güzel ama k-pop nedir... yaşlı yaşlı konuşuyorum gibi geliyor ama reddediyorum k-popı. korelilere bi darbe daha sjhsjhs.
bi tane sonu sürprizli dinleteyim mi ama klibi izle o kadar kötü bulmayacaksın müziği de :

ben yedim jdksjd çok acayip bir hayran kitleleri var. ama sanırım bitti o furya. o kızlar büyüdü çünkü, şimdikiler de geççek dinliyo.

geççek'i eleştirince doktordan linç yiyoz

bi tane sonu sürprizli dinleteyim mi ama klibi izle o kadar kötü bulmayacaksın müziği de :

eşcinsellik keyfi midir lari? sjhsjhs. ayy bu resmen emir sarrafoğlu, feriha ve kaptan üçgeninin hikayesiydi. bi ara arabadaki behlül'e de bağladı ama geçti.
senin hatrına ilk defa bu kadar uzun süre koreli erkeklere maruz kaldım, gözüme abdest aldırmak için biraz brad pitt terapisi uygulayayım.
yalnız çocukların suratı da pürüzsüz, bunların pirinç dışında da bi sırrı vardı, göç eden bi kızdan dinlemiştim. sinsiler.

O kadar coklar ki hangisini yazayim .

Playful Kiss ilklerimden birisiydi o yüzden yeri başka
Secret Garden eğlenceliydi

Geri