En ayran gönüllü burçlar! Onlarla ilişki kurmadan önce 100 kez düşünün

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Maymun iştahlı burçları sizler için derledik. Özellikle hava grupları son derece flörtöz olabiliyor. Peki hangi burçlar hemen vazgeçebiliyor ve yeni bir ilişkiye adım atabiliyor? İşte yanıtı...

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL - 23 EKİM)

57ca9e9d40956156ef7b-31102023adec091f.jpg

Hava grubuna mensup olan Terazi burcu insanları, kolayca aşık olabilen bir yapıya sahiptirler. Ancak, Terazi burçlarının gelgitli tavırları ve kararsızlıkları, ilişkilerinde bazı zorluklara yol açabilir. Kendilerini hemen her konuda bilgili gösterme eğiliminde olan Terazi burçları, ilişkilerinde değişkenlik gösterebilirler. Aynı kişiye bir gün aşık olup bir sonraki gün farklı biriyle ilişkiye başlama eğilimleri vardır.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS - 21 HAZİRAN)

İkizler burcu, hava grubundan olup, bir dediği bir dediğini tutmayan bir burç olarak bilinir. Sosyal ve iletişimci olan İkizler, hızlıca aşık olabilirler. Ancak bu aşk, genellikle kısa süreli olabilir. İlk görülen kişiye hemen aşık olma ve ardından ilişkiyi sonlandırma eğilimleri, İkizler burcunun ayran gönüllü bir yapıya sahip olduğunu gösterir.

astroloj-311020237ff8c323.jpg

YENGEÇ BURCU (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Su grubuna mensup olan Yengeç burcu insanları duygusal bir yapıya sahiptirler. İlişkilerinde duygusal anlamda yoğun bir bağ kurma eğilimindedirler. Ancak bu duygusal bağ, bazen gösteriş amacı taşıyabilir. İlgi eksikliği yaşadıklarında hırslanabilen Yengeç burçları, yeni ilişkilere hızla yönelebilirler. Bu özellikleri, Yengeç burçlarının ayran gönüllü bir yaşam tarzına sahip olmalarına neden olur.

Kaynak

hayatım, bizim terazi burçları olarak aşk hayatımızın fonunda bu şarkı çalışıyor. şu gelen yar olaydıııı, elinde narr olaydııııığğ. ikimiz bir gömlekteee, yakası darr olaydııı.

yalnız... maymun iştahlı falan.. çok ayıp....skdfj

Moderatör tarafında düzenlendi:
Terazi ve ikizler görünce ışık hızıyla kaçacaksın.. akşam sevgili sabah düşman oluyorsun..
Toksik ilişkiler için yaratılmış iki burçta, aman aman altın bulsam bölüşmem, hepsini onlara veririm yeter ki benden uzak dursunlar.
Not : ben de mi deme, he lan sen de... Stock hariç ahah.

Bi kez gordugu kisi için 10 yil ask acisi çekebilen yengeç hariç dogru

yengeç yerine yay ekleyelim oraya.

Geri