En Acımasız Burç Hangisi

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
bizim jenerasyonun mars pluto kavusumlari var cokca. yasitlarimin haritalarinda gordum hep.

Mars in ek olarak kuvvetli oldugu bi burçta olması (Akrep,Oğlak,Koç,Aslan 3.Dekan) güçlü olduğu olduğu evlerde olması (6,8,12), malefik yogalar yapması durumu daha vahim hale getirebilir. Direkt olarak Güneş e ve Mars a bakıp acımasızlık yorumlanamaz. Güneş i ve Mars i Akrep te ya da Koç ta olup fakat iyi pozisyonlarda-açılarda olduğundan çok iyi asker,sporcu, dedektif vb. olanlar da vardır. Zaten Güneş i ölçüt bile kabul etmek sadece 'acımasızlık' faktörünü değerlendirmek için hatalı.
Konu çöp diyebiliriz. Burada acılan astroloji konularının %90 i gibi

Akreplere haksızlık ediliyor.

Bu arada Mars burcum da Akrepmiş ayrıca yükselenimi de yanlış biliyormuşum ve Oğlak çıktı. Bu bilgi ne işime yarayacak bilmiyorum.:)
Benim de ilk söyleyeceğim burç akrep olurdu Lefty hanım.. Bir anımda yok ama acımasızlıkta yanından geçemeyiz gibi......

Bu arada yine ikizleri yazmak için yazmışlar.......

Benim de ilk söyleyeceğim burç akrep olurdu Lefty hanım.. Bir anımda yok ama acımasızlıkta yanından geçemeyiz gibi......
Bu arada yine ikizleri yazmak için yazmışlar.......
Seri katillerin çoğu da Akrep burcu maalesef.:)

Astroloji ile pek ilgim yoktur ancak benim burcum Akrep, yükselenim Oğlak, Güneş ve Mars burcum da Akrep. Anlaşılan o ki tam bir Akrebim.:)

İkizler burcunu pek bilmem ancak İkizler arkadaşlarım ile sorun yaşamadım. En zor anlaştığım burç ise Koç burcu genelde.

Akrep dışındakiler tırt bence.

Acımasız olmak kim ben kim..

Geri