Emre şaka yaparsa

Konu sahibi son olarak 1734 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak yaa forum erkekleri tazı gibi maşallah :D

Harika gerçekten ya..Ne kadar kötü gösterildiğimizin kanıtı gerçekten. (müslümanlar olarak)

Harika gerçekten ya..Ne kadar kötü gösterildiğimizin kanıtı gerçekten. (müslümanlar olarak)

Ne alakası var, müslümanları kötümü göstermişler,şaka zaten adı üzerinde ŞAKA
Konuyu nasıl bağladın ülkeye ya
ben binlerce komik videolar izlemiş biri olarak bir sürü ülkelerin o kadar kötü videoları varkenn aaa demedim şu ülkeyi ne kadar kötü göstermişler diye izlemiyorum kahkahalarla gülüp eğleniyorum..
ben hayatı tiye alan biri olarak sadece gülüp eğlenip,dünyanın stresinden uzaklaşıyorum,sende öyle izle...

Sen o gözle izlersen eğlenemezsin böyle videolar da her komik videoda bir şey ararsın..

Video'yu izleyemiyorum içeriğini merak ettim

Ne alakası var, müslümanları kötümü göstermişler,şaka zaten adı üzerinde ŞAKA
Konuyu nasıl bağladın ülkeye ya
ben binlerce komik videolar izlemiş biri olarak bir sürü ülkelerin o kadar kötü videoları varkenn aaa demedim şu ülkeyi ne kadar kötü göstermişler diye izlemiyorum kahkahalarla gülüp eğleniyorum..
ben hayatı tiye alan biri olarak sadece gülüp eğlenip,dünyanın stresinden uzaklaşıyorum,sende üyle izle...

Sen o gözle izlersen eğlenemezsin böyle videolar da her komik videoda bir şey ararsın..

Müslümanlar olarak kötü gösterildiğimizin kanıtı dedim kötü gösteriyorlar demedim. Normal bir vatandaş atsa çanta bu videonun yarısı ne çanta atıyorsun üstüme diye adamın peşinden gider. Müslümanlar teröristtir gibi bir algı oluşmuş bin ladin ve ışid sayesinde ki böyle oluyor. Ben bunu defalarca izledim ve komik buldum daha yeni izlemedim.

Müslümanlar olarak kötü gösterildiğimizin kanıtı dedim kötü gösteriyorlar demedim. Normal bir vatandaş atsa çanta bu videonun yarısı ne çanta atıyorsun üstüme diye adamın peşinden gider. Müslümanlar teröristtir gibi bir algı oluşmuş bin ladin ve ışid sayesinde ki böyle oluyor. Ben bunu defalarca izledim ve komik buldum daha yeni izlemedim.

Pardon şimdi anladım ne demek istediğini :cici:

Ben o kadar kotumuyum yav ne sakasi :)

Bilemiyorum artık :D

Usta demek kötü izlenim bırakmışsın Abariste :)

Abaris alemsin yaf :)
Tesbihli Gardaşım benim...

Bilgi - İnanç - Eylem

Yok yaa ben Emre'yi hiç tanımam,birini seçmem lazımdı o da Administrator olduğu için şeçtim.
Evet kardeşim hemde nasıl alemim benn:cici:,ne yapayım eğlenmeyi seviyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri